Celebklub

Halle Berry ledobta a textilt

rtl.hurtl.hu

2016. március 31. 16:30

A gyönyörű színésznő kedden indította be Instagramos pályafutását, ráadásul nem akármilyen fotóval! Berry első képén ruha nélkül pózol a vadonban.

Halle Berryt is behálózta az internet. A színésznő a héten egyszerre csatlakozott a három fő internetes közösségi platformhoz: bemutatkozott a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is. Utóbbin jelent meg a nagy hírt kavaró pucér fotó, és már az egész világ erről beszél.  A férfi rajongók öröme azonban nem teljes, hisz kedvencük háttal pózol a kemrának, de a fotó ígyis bátor kezdésnek számít.
 

A 49 éves színésznő egy kedves üzenetet is hagyott követőinek:

„Sziasztok, üdvözöllek benneteket! Ez egy nagyon izgalmas nap a számomra. Alig várom, hogy képeken keresztül megoszthassam veletek a világomat, amik tükrözik az érzéseimet és gondolkodásomat. Csodálom a fotográfiát és a fotók képességét arra, hogy megörökítsék és reflektáljanak a különleges világunkra. Nagy izgalommal osztom meg veletek a természet, a művészetek, a divat és sok más iránt érzett szeretetemet. Remélem a képeim inspirálnak majd titeket, beszélgetéseket kezdeményeznek és örömet szereznek nektek."
 


Egy másik híresség Dakota Fanning is nemrég csatlakozott az insta világához. A fiatal színésznő a nemzetközi nők napján, március 8-án osztotta meg első fotóját, melyen egy gyönyörű szexi fekete ruhát visel. Fanning véleménye szerint már régóta fontolgatja a lépést, és ezt az igencsak feminista alkalmat találta tökéletesnek erre.
 

Forrás/képek: Instagram

 

#Celebklub#meztelenkedés#instagram#dakota fanning#nőnap#halle berry

Címlapról ajánljuk