Celebklub

Justin Bieber úgy berúgott, hogy csak na!

rtl.hurtl.hu

2016. március 22. 14:40

A tinibálvány egy igazi partiállat volt a hétvégén! Felmászott a színpadra, leesett onnan, majd egy rögtönzött beszédet tartott, természetesen teljesen részegen.

Az újonnan már szőke hajkoronában pompázó popsztár eléggé túltolta a vasárnap esti bulikát. Már az Instagramra feltöltött fotóján is jól látszik, hogy nem volt szomjas, a viselkedése pedig egyenesen felháborító volt egyesek szerint.
 
 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on



Az énekes egy nyugat-hollywoodi klubban partizott, ahol egy DJ pultra szeretett volna felmászni, csak azért, hogy egy rövid ideig ünnepeltesse magát. Sajnos a részeg mozgáskoordináció túljárt Justin teljesen betompult érzékszervein, így az énekes egyenesen a padlóra esett.

Miután a biztonsági őrök összekaparták a spontán talajgyakorlatokat végző sztárt, Justin egy hamisíthatatlanul részeg, és emiatt őszinte beszédet intézett a tisztelt egybegyültekhez, bár az elején megnyugtatott mindenkit, hogy nem lesz túl hosszú, ő nem Kanye West.
 

„Lehet, hogy részeg vagyok, az is lehet, hogy sz*rságokat beszélek, de úgy érzem, hogy az emberek gyűlölnek engem, mindössze azért, mert magam adom.”


– szólt Justinból az igen magasröptű gondolatmenet.

 
 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on


Az este természetesen ezután sem ért véget, sőt, egész jól végződött. Az énekes az egykor ellenségnek számító Marilyn Mansonhoz is közelebb került, akivel egy közös szelfit is posztoltak a közösségi hálóra.

Egyszóval: Justin Bieber is ember, a másnap reggel pedig neki is éppen annyira fájdalmas mint nekünk, amikor beugranak a képek. De mit szól ehhez Bieber csaja, Hailey Baldwin?

A pár egyébként pár hónapja jött össze, évek óta ismerik és kedvelik egymást, kapcsolatuk azonban egy közös nyaralás alatt vált igazán szorossá. 
 

A részletekért kattints a képünkre!

#Celebklub#justin bieber#ital#alkohol#szesz#alkoholizmus

Címlapról ajánljuk