Celebklub

VV Kinga mégsem megy férjhez

rtl.hurtl.hu

2016. március 16. 10:30

A VV5 cselszövője 2015 decemberében jelentette be közösségi oldalán, hogy szerelme megkérte a kezét, ő pedig igent mondott.

Kinga a valóságshow után összejött a VV5 győztesével, Attilával. A szerelmesek az álomnyaralásra is együtt utaztak el, azonban akkor még nem tudták megfogalmazni, mi van köztük.

Kapcsolatukat egy darabig még titokban tartották, de később bevallották a nagyközönségnek, hogy valóban egy párt alkotnak.



A se veled se nélküled kapcsolatnak szakítás lett a vége, de Kingára hamar rátalált a szerelem. 2015 nyarán már arról mesélt, hogy egy Franciaországban élő magyar fiúba szerelmes, így kétlaki életet él.

Akkor a szőkeség azt nyilatkozta, hogy már az esküvő és a gyerekvállalás is szóba került köztük. Kinga a karácsonyi lánykérés után esküvői ruhás képeket posztolt Facebook-oldalán:



Néhány nappal ezelőtt azonban véget ért Kinga tündérmeséje. A lány közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy szakítottak szerelmével, így az esküvő elmarad.



Nem Kinga az egyetlen, akinek elmarad az esküvője. A múlt héten jelentette be Solti Ádám és kedvese, hogy nem a korábban kitűzott napon mondják ki a boldogító igent. Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen a szerelmesek kapcsolata nem került válságba.



fotók: Facebook
#Celebklub#való világ#vv kinga#esküvő#lánykérés#szakítás#solti ádám#Barátok közt

Címlapról ajánljuk