Celebklub

Húsvétkor mindenki Cumberbatch-nyusziba haraphat!

rtl.hurtl.hu

2016. március 4. 13:37

Álmodoztatok valaha arról, hogy valamelyik édesdrága gyönyörű színészt, illetve színésznőt megkapjátok karácsonyra? Ha igen, sajnos erre nem nagy sanszunk van, azonban akadnak még mesterek, akik legalább ennek az illúzióját elérték.

Van azért olyan ünnep a naptárban, amelyre picit furfangos formában, de megkaparinthatjuk magunknak kedvenceinket: egy brightoni csokoládémester ugyanis különleges Cumberbatch nyuszikat alkotott.

Jen-Lindsay-Clark olyan 400 g csodát teremtett, amely minden egyes rajongó számára tökéletes ajándék lehet húsvétra: egy csoki nyuszit, aminek a feje helyén a színész helyes arcvonásai köszönnek vissza.



És persze nem csak egyetlen ízesítésben. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen Benedictbe harapunk: akad itt étcsoki, tej és persze fehér is. Ó, és mindegyik alkotásnak külön aranyozott nyakkendője van (ami természetesen ehető).





Gondolom, most mindenki izgalomba jött… ha mindenképpen egy ilyenre vágyunk, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, hiszen a csoki-csodák egyenként kb. 20 ezer forintba fájnak.

Az alkotó pedig nem állt meg az apróbb kreálmányoknál, korábban már egy szobrot is faragott a színészről:



Forrás: Bored Panda
Képek: Chocolatician Facebook
#Celebklub#benedict cumberbatch#csokinyúl#csokoládé#húsvét

Címlapról ajánljuk