Celeb vagyok, ments ki innen!

Pokoli vihar tart a Celebek felé Afrikában

rtl.hurtl.hu

2017. december 2. 11:25

Minden nap átéljük, hogy mennyire drámai és változékony egyre inkább az időjárás. Ebből kapnak egy kis ízelítőt a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai is hamarosan.

Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság, erről a Dél-Afrikában tartózkodó stáb számolt be. Az idő ebben az évszakban elég változó, a sok eső és a folyamatos hőmérsékletkülönbség a nappalok és éjszakák között már így is megkeserítette az Celebek életét, most azonban előfordulhat, hogy le is kell állítani a játékot, mert olyan vihar készül lecsapni arra a területre ahol a forgatás is zajlik.

Volt már példa hasonlóra, a 2008-as Celeb vagyok-ban, akkor a műsor akkori forgatási helyszínén, Argentínában szólt közbe a természet. Mint azt a műsor készítői elmondták, a szereplők és a stáb biztonsága a legfontosabb, és bármilyen döntést ennek szem előtt tartásával fognak meghozni.

Azt, hogy a 2008-as Celeb vagyok, ments ki innen! sztárjai miként vészelték át a nagy vihart, megnézhetitek az alábbi videóban:

#Celeb vagyok, ments ki innen!#RTL Klub#rtl#reality#vihar#afrika

Címlapról ajánljuk