Celeb vagyok, ments ki innen!

Müller kígyójával kergette a lányokat!

rtl.hurtl.hu

2008. október 21. 17:46

Dér Heni barátnői csak úgy szaladtak Attila elől!

A Délutáni dzsungelparti Liluval mai adásában Dér Heniért és Horváth Éváért kampányoltak a barátok.

- Éva bebizonyította, hogy mi mindenre képes, nagyon vagány csaj! Ráadásul egy vérbeli nő, igazi ember, ha valakinek királynőnek kell lennie, akkor az ő – mondta Attila és Leo.

Heni barátnői – Orsolya és Brigitta - erre azonnal rákontráztak:

- Éva már volt királynő, Heni azonban még nem, tehát most őt kéne megkoronázni – mondták. – Ráadásul sokkal bátrabb nálunk!

Ez hamar bebizonyosodott, ugyanis Lilu egy kis bátorságpróbát rögtönzött a stúdióban. A két versenyző barátainak különböző kérdésekre kellett felelniük. Ha jól válaszoltak, csillagot kaptak, ám ha nem tudták valamire a megfejtést, kígyókat, csótányokat, patkányokat, férgeket kellett megfogniuk, és megcsókolniuk.

Mindkét csapatnak volt rossz válasza. A fiúk nem féltek a kígyóktól, a csajok azonban nehezen vették rá magukat, hogy megérintsék az állatokat. Miután nagy nehezen leküzdötték a félelmüket, és teljesítették a feladatot, Müller Atti magánakciója valószínűleg betette náluk a kaput. A műsorvezető ugyanis felkapta az egyik kígyót, és azzal kergette Orsolyát és Brigittát a stúdióban, akik ijedten menekültek előle.

Ma este ismét Celeb vagyok, ments ki innen! az RTL Klubon! Kiderül, ki lesz a következő távozó: Heni, Éva, Mariann vagy Dániel.

Címlapról ajánljuk