Celeb vagyok, ments ki innen!

Földet túrtak a celebek a kincsért

rtl.hurtl.hu

2008. október 21. 20:10

A Dzsungelbe pottyantott hírességeknek a mai adásban verses fejtörők segítségével kellett megtalálniuk az elrejtett kincset tartalmazó ládát.

A Kincsvadászaton az egyik vers szövegéből lehetett kikövetkeztetni a következő versike helyét, és sok-sok versen végighaladva jutottak el magáig a ládáig, ami a föld alatt lapult.

Évi és a többiek valósággal megdöbbentek, amikor megtudták, hogy a láda pontosan ott lapult a tábor alatt a mélyben, szóval az elejétől ott sétáltak felette. A nehézségek viszont még csak ezután következtek: a megtalált dobozhoz elég nehezen jutottak hozzá, földet kellett túrniuk a luxushoz szokott celebeknek.

„Ha Győzike beszáll a produkcióba, itt kő kövön nem marad” – kommentálta Benkő, amikor a ládát kiásni próbáló salgótarjáni sztár kezében sorra törtek össze a szerszámok, az ásó, a lapát, a kalapács. Végül azért hozzájutottak a jutalomhoz is, ami többek között csoki, keksz, cukorka volt, de ott rejtőzött a dobozban egy boros üveg is.

Vajon otthon ki bontja ki a bort Győzikééknél? – kérdezik nyilván sokan a mai adás láttán, a tarjáni romának ugyanis némi nehézséget okozott a ládában tartalmazó bor kibontása is. Döbbenetes, de fel sem merült benne, hogy először levegye a fóliát a dugóról. Így aztán egy dugóhúzó is bánta a „profizmusát”.

„Néha azért gondolkozz, mielőtt valamibe belevágsz” – tréfálkozott a Padödős Mariann a nevetség tárgyává vált társán.

Címlapról ajánljuk