Celeb vagyok, ments ki innen!

Bea fehérneművel is készül!

rtl.hurtl.hu

2008. október 21. 18:12

Győzikét nem csupán finom vacsorával várja asszonykája.

Gáspár Bea a Délutáni dzsungelparti Liluval című műsor stúdiójában vendégeskedett. Kifejtette véleményét férje őserdei alakításáról, arról, hogy a showman, néha bizony túloz, és persze Vilmosról is esett néhány szó.

- Győző azért volt bent, mert sokszínű. Ha lapos egyéniség lenne, akkor talán fel sem kérték volna a szereplésre, mert ez egy szórakoztató műsor. A férjem olyan társasági ember, aki szeret beszélni, sztorizgatni, vicces, poénos, én még 15 év után sem unatkozom vele – mondta Bea a stúdióban. – A konfliktusáról Benkővel csak annyit mondanék, hogy én is dolgoztam vele egy hétig, amikor a Vacsoracsatát forgattuk… hát, Dániel egy külön fogalom.

Bea szerint férjét nem kell lehurrogni, még akkor sem, ha időnként „felnagyít” dolgokat.

- A mai világban inkább túlozza el az igazságot, mint hogy olyan dolgokat csináljon, ami befolyásolja egy ország anyagi helyzetét. Attól, hogy füllentett, még nem megy csődbe az ország. A malacról pedig az a véleményem, hogy ilyen éhesen nekem sem lett volna ellenemre, hogy egyek egy jót.

Győző egyébként „szabadulása” után üzent családjának és a nézőknek is. Megköszönte, hogy ilyen sokáig játékban tartották, feleségétől pedig halat és burgonyapürét rendelt. A nézők annak is tanúi lehettek, hogy a showman első útja egy fagyizóba és egy ajándékboltba vezetett.

Lilu megkérdezte Beát, hogy szervezett-e már egy estét, amit csak kettesben töltenek el, a gyerekek nélkül. Az asszony csak annyit válaszolt:

- Fehérneműt már vettem…

Ugyan Győzike már nem küzd a dzsungel királya címért, de a négy bent maradt játékosért még érdemes izgulni. Celeb vagyok, ments ki innen! ma este 19 óra 05 perctől!

Címlapról ajánljuk