Celeb vagyok, ments ki innen!

Október 20-i adás (15.) - Újabb celebnek eredtek el a könnyei

rtl.hurtl.hu

2008. október 20. 9:15

Most már igazán a finisben vagyunk, pár nap múlva kiderül, ki lesz a Celeb vagyok, ments ki innen valóságshow nyertese, ezzel együtt a Dzsungel királya, vagy királynője.

Hihetetlen, de tizenöt napja zajlik a mostanra már csak öt szereplős dzsungel-sztori. A tábor lakói nagyon egyedül érzik magukat Soma nélkül, hiszen mindenki szerette az olykor talán kicsit öntörvényű Mamagésát. A kimalac jelenléte némiképp oldja a tyúkanyó távozásával keletkezett űrt, bár a lányok nem igazán örültek malactartással járó apró végtermékeknek.
A mai Bátorságpróbára Benkő Dánielt küldték a többiek, és közben sutyiban - amíg a lantművész a fejadagokért küzdött - megmosdatták argentin Veres Vilmost, a malacot, és ha ez nem lett volna elég, a lányok tűzpirosra lakkozták az állat körmeit. Balázsék meg is jegyezték, hogy a csapat megalkotta Dél-Amerika első transzvesztita malacát. Dániel ezalatt négy csillagot, ezzel négy fejadagot szerzett csapattársainak.
Az este folyamán a celebek a tűz mellett őszintén beszéltek egymáshoz fűződő érzelmeikről. Benkő Dániel most is keményen odamondogatott a többieknek.
A csapat tagjai megpróbáltak duetteket énekelni, több-kevesebb sikerrel. Mindenesetre ők jól szórakoztak. A nézők ismét leadták szavazataikat, döntésük értelmében Gáspár Győző hagyta el a tábort.
A Celeb vagyok, ments ki innen kalandjáték holnap este 19 óra 5 perckor folytatódik!

Címlapról ajánljuk