Celeb vagyok, ments ki innen!

Celebtitkok elsőkézből!

rtl.hurtl.hu

2008. október 20. 18:14

A hírességek Lilunak meséltek: Sanyi például úgy érzi, még nem teljesítette küldetését Argentínában, de volt, aki örült a hazaútnak.

A Délutáni dzsungelpartiban Lilu vendégül látta az első három celebet, Szabó Patríciát, Bárdosi Sanyit és Czene Attilát, akik a nézők akaratát teljesítve összepakoltak, és maguk mögött hagyták az őserdei táborhelyet. Természetesen a főtéma Benkő Dániel volt, és a tegnap esti adásban vetített vita a vacsora maradékának jogáról.

– Én, mint Argentin Veres Vilmos jogi képviselője úgy gondolom, hogy Dánielnek joga volt megosztani az ételt a malaccal – mondta Szabó Patrícia Lilunak a dzsungelpartiban.

Persze Bárdosi Sanyi nem bírta ki, hogy ne próbálja megakadályozni ezt a bejelentést, de az újságírónő határozottan elhárította a kísérletet.

– Biztosan megőrültem volna, ha még mindig a táborban vagyok, és nagyon éhesen végig kell néznem, ahogy ő leszórja a földre a falatokat – fűzte hozzá Bárdosi.

Patrícia, Attila és Sanyi közül egyértelműen a birkózó távozása volt a legmeghökkentőbb, és nemcsak a nézőknek, hanem magának az „áldozatnak” is. Bárdosi össze sem pakolt, annyira nem számított rá, hogy kiszavazzák. A táborban ragadtak pedig többször is kifejezték, mennyire hiányzik nekik az erős ember a táborból. Még Benkő Dániel is azt mondta, hogy szereti Sanyit, pedig csúnya veszekedésekbe keveredtek, amíg egymás mellett kellett megférniük a nap 24 órájában.

– Szerintem Dániel egy okos ember, nagyon ügyesen taktikázott kezdettől fogva. Számomra az egyetlen őszinte reakciója az volt, amikor meghallotta, mit írt a lánya neki szánt levelében: apu, ne taktikázz! – árulta el Czene Attila Lilunak.
Patrícia szerint egy kis intelligenciával már észre lehet venni, hogy Benkő szerepet játszik. Még azt is hozzátette, hogy a többi kilenc embert sokszor a lantos iránt érzett gyűlölet tartotta össze. Sanyi úgy véli, az árult el legtöbbet az ő belső világáról, hogy a malacon élte ki az érzelmeit ahelyett, hogy megpróbált volna a társaihoz közeledni. Bárdosi tett még egy meglepő bejelentést, amikor Lilu megkérdezte tőle, ki hiányzik neki legjobban a csapatból.

– Én Márkra gondoltam sokat! – jelentette ki gondolkodás nélkül a birkózó. Ám amikor a közönség harsány nevetése a fülébe csengett, azonnal megmagyarázta, hogyan is hangzott volna ez a mondat igazából. – Nekem tényleg sokszor eszembe jut, nagyon szimpatikus srác, érdeklődő volt, és folyton figyelte, mit hogyan lehetne megoldani. Ő egy tök jó barát!

Márk azóta már távozott a táborból, őt pedig Soma követte vasárnap este. Czene Attila Márk és Soma mellett legszimpatikusabb társának Falusi Mariannt nevezte meg, szerinte a Padödő énekesnője látta igazán reálisan az eseményeket. Hogy ki legyen a következő távozó, az az Ön döntésén is múlik, ha szavaz arra a hírességre, akit továbbra is szeretne látni a táborban!
Nézze a Celeb vagyok, ments ki innen!-t hétfőn 19 óra 5 perckor az RTL Klubon!

Címlapról ajánljuk