Cápák között

Már az első adásban haraptak a Cápák!

rtl.hurtl.hu

2022. január 2. 19:15

A Cápák között 4. évadának első adásában az egyik vállalkozás két Cápa személyében is befektetőt talált.

Gyerekkori álma vált valóra Garzó Galateának azzal, hogy a Cápák elé álhatott és testvérével, Gabival bemutathatta közös vállalkozásukat. A Vegi Pont, amely helyi termelők zöldségeiből nagy és kis kiszerelésben egyaránt készít savanyúságokat azért keresett befektetőtek, mert a vásárlói igényeket a jelenlegei kapacitásukkal már nem tudták kielégíteni. A hölgyek szakértelme és határozottsága Tomán Szabinát és Balogh Leventét is meggyőzte, akik 15-15 százalék részesedésért 10-10 millió forintot ajánlottak, amely végül úgy módosult, hogy a Vegi Pont 5-5 % részesedést két éven belül visszavásárolhat a befektetőktől.

 

A Cápákat nem sikerült mindenkinek meggyőznie. Zádor Attiláné Éva ehető kávéscsészéje és előadása nem keltette fel a Nagyhalak érdeklődését, azonban sokak számára tanulságos lehet.

 

Szintén tanulságosnak bizonyult Fülöp Ádám, a Pipacs Pékség létrehozójának és tulajdonosának bemutatója is. A vállalkozásba Balogh Levente és Moldován András is befektetett volna, de üzlet végül mégsem köttetett.

 

Az üzleti show üde színfoltjának bizonyult a ProjektX formáció. A három 20 éves vállalkozó a már működő buliapplikációjuk további fejlesztéséhez szeretett volna befektetőket találni. Bár üzlet nem jött létre, a fiatalok az életre szóló tapasztalaton túl az alkalmazásukkal elnyerték a Telekom Digitálisan Tettrekész díját.

#Cápák között#4. évad#1. adás#vegi pont#harapohár#project x#pipacs pékség#moldován andrás#lakatos istván#tomán szabina#balogh péter#balogh levente#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk