Cápák között

Haraptak a Cápák - több befektetés is született!

rtl.hurtl.hu

2020. május 12. 9:55

Újabb négy vállalkozás mutatta be termékét, ötletét a Cápák között stúdiójában. A harmadik adásban ezúttal egy dupla befektetés is született, két Cápa is egy vállalkozásba fektetett, így Tomán Szabina és Balogh Péter üzlettársak lettek!

Pálfi Dóra innovatív ötlete, az imagiLabs egy, a női programozók érvényesülését célzó vállalkozás az elférfiasodott programozóvilágába. Ez egy oktatási modul, akár kezdő programozóknak is, amely kiegészítő késztermékkel is rendelkezik. A termék Tomán Szabinának és Balogh Péternek is portfólió-bővülést jelent. A fiatal, világlátott vállalkozó 20 millió forintért érkezett, amiért cserébe 2% tulajdonrészt ajánlott fel, végül 10-10 millió forintért cserébe 4-4%-os üzletrészben állapodtak meg.
 

 

Bár Bill Gates is ajánlotta, a Cápák nem tartották befektetésre érdemesnek, Ivánácz Gábor vadhúsból készült, exkluzív szalámijait. A vállalkozó 50 millió forintért érkezett, 18%-os üzletrészért cserébe. A Veniso Gusto nevű cég tulajdonosa üres kézzel és nagy mondatokkal távozott: „Nem azt kell számolni, hogy mennyi jött vissza, hanem hogy mi fog visszajönni!”
 

 

Dancs Attila, vendéglátós vállalkozó további üzleteket szeretett volna nyitni Pesti Pipi nevű gyorséttermének, ahol csirkehúsból készült ételeket árusítanak. 40 millió forintért 10% üzletrészt ajánlott fel, azonban Moldován András keresztkérdése kapcsán, miszerint melyik Cápa a vállalkozó favoritja, Dancs Attila elárulta, hogy titokban Balogh Leventében bízik, mert ő a példaképe. A többi Cápa ezért azonnal kiszállt és a vállalkozó balszerencséjére Balogh Levente sem érezte azt, hogy szükség van az ő befektetésére, hiszen a befektető véleménye szerint ez a vállalkozás a maga lábán is megáll. Előfordulhat, hogy azóta a Cápa is megbánta a döntését?
 

 

Végül egy apa-fia páros Pahor Richárd és Pahor Zsolt, a Campsule Kft. pitch-e hangzott el a Cápák előtt. A fesztiválok szálláshelyeit forradalmasító termék sok Cápának felkeltette figyelmét, többen is körbeúszták a családi vállalkozást. Igazán nagyot azonban csak Moldován András tudott harapni a cégből: 30 millió forintért az eredeti ajánlat ötszörösét alkudta ki, ezzel 25%-os tulajdont szerzett a cégben.
 

 

A Telekom Digitálisan Tettrekész Díjának nyertese: Dancs Attila. A K&H az innovációért díjért Pahor Richárd és Pahor Zsolt van versenyben.

A Cápák folytatják a vállalkozók becserkészését, minden hétfőn, 21 órakor az RTL Klub műsorán.

#Cápák között#2. évad#3. rész#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk