Cápák között

Balogh Levente első idei befektetése!

rtl.hurtl.hu

2020. május 5. 7:00

Folytatódott a Cápák között második évada!

Az ország egyetlen üzleti showműsorában ezúttal egy befektetés realizálódott, Balogh Levente szállt be Janklovics Iván gasztro-jellegű cégébe, amely egészséges snack-eket állít elő. A fiatalember megnyerő, laza stílusával és kiváló termékével nyűgözte le a Cápát, akinek Fehér Gyula is ajánlatot tett, de végül Iván Balogh Levente pénze mellett döntött.
 

 

A műsorban fiatal vállalkozók szerettek volna befektetőket elektromos bicikli-műhelyük beindításához, azonban a konstrukciójuk nem győzte meg a Cápákat. Személyiségük annál inkább megfogta az üzletembereket, olyannyira, hogy a műsor történetében először Kaló Levente Yoshihironak, amint befejezte az egyetemet, Balogh Levente igazgatói állást ajánlott fel a cégében! 10 millió forintot ezúttal nem, de igen kecsegtető jövőképet mindenképp nyert a pitch-ével.

Tomán Szabina komoly ajánlatot tett Pólya Bernadett cateringgel foglalkozó cégének. Szívesen beszállt volna magasabb részesedésért cserébe, mint amit a vállalkozó ajánlott, azonban az üzlet Bernadett döntése következtében meghiúsult: nem kívánt akkora részesedést adni vállalkozásából, mint amit a Cápa ki szeretett volna harapni belőle, így a vállalkozó utasította vissza a Cápát!
 

 

Moldován Andrást rendesen felbőszítette Klement-Simon Krisztina és Nagy Adrienn üzleti ajánlata, akik egy közösségi adományozó-adománygyűjtő weboldal és applikáció beindítását tűzték ki célként. 70 millió forintért érkeztek, de üres kézzel és - ahogy ők mondják: "félresikerült" picth-el távoztak.
 

 

A Cápákat jól hangzó mondatokkal nem, csak magabiztossággal, felkészültséggel és megvalósítható, kreatív ötlettel, termékkel lehet meggyőzni, hogy saját pénzüket kockáztatva beszálljanak egy-egy vállalkozásba.

K&H az innovációért díj jelöltje: Janklovics Iván
Telekom Digitálisan Tettrekész Díj győztese: Pólya Bernadett


Hétfőnként 21 órától Cápák köröznek az RTL Klubon!

 

#Cápák között#balogh levente#snack garden#befektetés#moldován andrás#tomán szabina#fehér gyula#balogh péter#catering#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk