Cápák között

Moldován András sem tudta megingatni az Okos HACCP vállalkozóit

rtl.hurtl.hu

2024. június 6. 13:20

Boros Csilla Tea és Dessewffy Gábor olyan meggyőzően érveltek vállalkozásuk, az Okos HACCP mellett, hogy két Cápa – Sárospataki Albert és Balogh Petya – is befektetett a cégükbe. Csilla és Gábor azt is elárulták Petyának és Albertnek, nagyon örülnek, hogy ők haraptak rá az ajánlatukra, Moldován Andrást és Balogh Leventét sem utasították volna vissza.

Informatikai szolgáltatással csökkentenék a vendéglátósok büntetési kockázatát  

Boros Csilla Tea és Dessewffy Gábor az Okos HACCP vállalkozásukkal érkeztek a Cápákhoz. A HACCP egy olyan rendszer, melynek az élelmiszer-biztonság elérése a célja – ehhez pedig olyan sokrétű és időigényes dokumentálásra van szükség, amit a mai napig kézzel végeznek a legtöbb vendéglátós helyen. Erre kínálnak most digitális megoldást a vállalkozók, melyhez üzlettársakat keresnek 30 millió forintért cserébe.

Moldován András belekötött, de két Cápa is ráharapott a digitális üzleti ajánlatra

Balogh Levente és Moldován András nem értettek egyet a digitalizálás fontosságában, viszont az Okos HACCP vállalkozóinak szerencséjük volt, ugyanis két befektetési ajánlatot is kaptak.

 

#Cápák között#Videó#okos haccp#vendéglátás#büntetés#dessewffy gábor#boros csilla tea#sárospataki albert#balogh petya#befektetés#cápa találkozó

Címlapról ajánljuk