Cápák között

Sárospataki Albert ajánlatában nem a tőke volt a legvonzóbb a Flodravin feltalálójának

rtl.hurtl.hu

2024. február 4. 19:40

Sárospataki Albertet akkor kezdte el érdekelni a Flodravin vállalkozóinak ajánlata, amikor kiderült, hogy marketing költések nélkül is 240 darabot tudtak eladni az előző hónapban. Baumann László, a vízkötelenítő elektromos készülék feltalálója bevallotta, számukra fontosabb volt a szakmai tudás, mint a befektetett összeg mértéke, amikor megkötötték az üzletet a Cápával.

Baumann László és Baumann Eszter Izolda családi vállalkozásukkal, a Flodravinnel érkeztek a Cápák elé. Vízkőképzést gátló és mentesítő készülékük olyan környezetbarát termék, amivel megakadályozzák a víz kikristályosodását, ezzel jelentős energia- és pénzmegtakarítást eredményezve a fogyasztóknak. A vállalkozók 80 millió forintos befektetést kértek a Cápáktól, amiért cserébe 20% tulajdonrészt kínáltak a cégükből.

 

Minél jobban megismerték a befektetők Baumann László vállalkozását, annál kevésbé értették, hogy mi történt vele az elmúlt tíz évben. „Téged olyan nagyon pénzzel nem lehet megfogni, ugye?” – vonta le a következtetést Moldován András, majd kiderült, hogy a pénzügyeket inkább az anyuka intézi a családi cégben. Végül Sárospataki Albert ajánlatot tett, így egy Cápa segítségével éleszthetik újra az egykor sikeres vállalkozást.

#Cápák között#Videó#cápa találkozó#befektetés#üzlet#Gazdaság#sárospataki albert#flodravin#vízkő#találmány#technológia#baumann lászló#baumann eszter izolda

Címlapról ajánljuk