Kártyával fizetnének a vevőid? Ezzel már nem várhatsz tovább! (x)Az utóbbi években gyorsan fejlődtek és terjedtek el a digitális fizetési megoldások, a vásárlók már a kisebb összegeket is szívesen fizetik kártyával. Ha vállalkozó vagy, érdemes lehet átgondolnod egy terminál beszerzését.
Cápák között

Kártyával fizetnének a vevőid? Ezzel már nem várhatsz tovább! (x)

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 10:39

Az utóbbi években gyorsan fejlődtek és terjedtek el a digitális fizetési megoldások, a vásárlók már a kisebb összegeket is szívesen fizetik kártyával. Ha vállalkozó vagy, érdemes lehet átgondolnod egy terminál beszerzését.

Noha egyes északi országokban már szinten nem is használnak napi szintén készpénzt, a világ többi részén így Magyarországon is még egymás mellett élnek a hagyományos és a digitális (kártyás vagy online) fizetési megoldások.

A kártyás fizetés az utóbbi években gyorsan fejlődik hazánkban is, egyes kutatások szerint azok a vállalkozások, ahol nem lehet bankkártyával fizetni, már rövid távon is forgalomcsökkenéssel szembesülhetnek.

A Raiffeisen Bank többféle, havidíj nélküli kártyaterminál konstrukciót is kínál vállalkozó ügyfeleinek, az egyszerűbb, mobiltelefonon is működtethető elfogadórendszertől a papírmentes készüléken át az igazi profi berendezésekig.

Ezek a berendezések néhány másodperc alatt lebonyolítják a fizetést, egyes típusaik e-mail vagy SMS nyugta küldésére is képesek, ráadásul nemcsak a bankkártyás, hanem a SZÉP kártyás fizetéseket is kezelni tudják.

Válaszd ki vállalkozásod számára legmegfelelőbb POS terminált , és lendítsd fel üzleted forgalmát!

#Cápák között#rtl#kártya#fizetés#vásárlás#vevő

Címlapról ajánljuk