Cápák között

Digitális úttörő vagy? Próbáld ki a legmodernebb fizetési megoldásokat! (x)

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 5. 10:43

A Raiffiesen Scan&Go egy olyan digitális fizetési megoldás, amelyhez nem kell semmilyen berendezést telepíteni, ráadásul a vállalkozás alkalmazottai is használhatják. 

A 2020-ban bevezetett Azonnali Fizetési Rendszer egyik fontos új fejlesztése volt a fizetési tranzakciók egyszerűsítése és felgyorsítása. Ezzel a szolgáltatással a vállalkozások több előnyt is kiaknázhatnak:

• a kifizetett összeg azonnal megjelenik a vállalkozás számláján, nincs szükség akár többnapos várakozásra

• elég hozzá egy mobiltelefon

• bármelyik alkalmazott kezelheti

• nincs havi díj

Ezzel a fizetési megoldással akkor is tud fizetni a vásárló, ha nincs nála a bankkártyája. A szolgáltatás úgy működik, hogy fizetéskor egy QR-kód generálódik, amelyet a vásárló saját mobilbanki alkalmazásába beolvasva azonnal jóvá tudja hagyni a fizetést.

Digitális úttörő vagy? Próbáld ki a legmodernebb fizetési megoldásokat! (x)

Az alkalmazottak külön, a vállalkozás vezetője által beállított jogosultságokkal szintén használni tudják a rendszert, amely ideális például kávézók, éttermek, fodrászok, kozmetikusok, vagy egyéb olyan szolgáltatók számára is alkalmas, amelyek sok, kis összegű fizetési forgalmat bonyolítanak le.

Magyarországon jelenleg is már több millió vásárló tud fizetni QR-kóddal, mivel több hazai bank, például a Raiffeisen Bank mobilbanki applikációi is alkalmasak a QR-kódos fizetésre.

A fizetési megoldáshoz bankszámla szükséges, melynek díjait a Kondíciós Lista   tartalmazza.

Tartson lépést vállalkozása is a digitális fejlődéssel! Ismerje meg a Raiffeisen Bank vállalkozóknak nyújtott digitális fizetési megoldásait !

 

#Cápák között#rtl#digitális#modern#fizetés#megoldás

Címlapról ajánljuk