Cápák között

„Ez világújdonság!” – Apa-fia páros indította el az Exkluzív Online Pitch intézményét

rtl.hurtl.hu

2023. április 16. 19:30

A Cápák között ötödik évada az eddigi legnézettebb szezonja volt az RTL üzleti showműsorának. A sikeren felbuzdulva a hatodik évad jelentkezésére buzdítandó - és persze, hogy a műsor rajongói ne maradjanak Cápák nélkül - elindítottuk a Cápák között hazai történetében először az Exkluzív Online Pitch intézményét, ami olyan, az RTL-en korábban még nem látott Cápák között tartalom, amely kizárólag az rtl.hu-n érhető el, vasárnap, 19 órától.

Egy kutató professzor és közgazdász fia állt a Cápák elé az üzleti showműsorban, mely Magyarországon először csak online látható. A PolypBrain egy olyan egyedülálló, preventív orvostechnológiai megoldás, ami nem csak kameraképet, de az esetleges polipok szövettanát is képes megállapítani, ezzel kiváltva az endoszkópia jelenleg legelterjettebb, tükrözéses vizsgálati formáját. A családi vállalkozás 350 millió forintos befektetésért érkezett, amiért cserébe 33%-os üzletrészt ajánlottak fel a létrehozandó startup cégből.


Ez világújdonság!

– lelkendezett Balogh Petya, majd Balogh Levente is elárulta a véleményét:

Tudod, mikor fognak nekem csövet ledugni, ha ez piacon lesz?!

 

 

 A Cápák elismerték az apa-fia páros szakmai teljesítményét, látták az üzletben a potenciált, de túl rizikósnak ítélték meg, mivel a vállalkozás még nem rendelkezik a szigorú egészségügyi engedélyekkel. Ezen túlmenően a Cápák nem látták a saját hozzáadott értéküket a befektetésben, ezért végül kiszálltak. Ennek ellenére Balogh Petya ekképpen fogalmazott:

A legizgalmasabb és legnagyobb hatású projekt az emberiségre nézve, amit eddig itt láttam.

 

 

#Cápák között#rtl#polypbrain#apa#fia#szoftver#rák#szűrés

Címlapról ajánljuk