„A legizgalmasabb projekt az emberiségre nézve” – a Cápákat lenyűgözte a PolypBrain, amivel megreformálnák az egészségügyet„Teljes elismerésem, gratulálok!” – lelkendezett Balogh Levente a PolypBrain vállalkozóinak pitch-e után. Moldován András úgy gondolja, csekély a kompetenciájuk ezen a területen, ezért kiszállt az ajánlatból, de örült, hogy halhatta őket, ugyanis úgy véli, ez volt számára a legnagyobb élmény a Cápák között öt évada alatt.
Cápák között

„A legizgalmasabb projekt az emberiségre nézve” – a Cápákat lenyűgözte a PolypBrain, amivel megreformálnák az egészségügyet

rtl.hurtl.hu

2023. április 16. 19:30

„Teljes elismerésem, gratulálok!” – lelkendezett Balogh Levente a PolypBrain vállalkozóinak pitch-e után. Moldován András úgy gondolja, csekély a kompetenciájuk ezen a területen, ezért kiszállt az ajánlatból, de örült, hogy halhatta őket, ugyanis úgy véli, ez volt számára a legnagyobb élmény a Cápák között öt évada alatt.

A Cápák már várják a vállalkozók jelentkezését a Cápák között üzleti showműsorának új évadába. Az ott bemutatkozók nem csak a megtörtént befektetéssel nyerhetnek, azok iránt is rendszeresen megnő az érdeklődés, akik nem lépnek üzleti partnerségre a Cápákkal. Továbbá amellett, hogy a műsor partnereinek különdíjaira is esélyesek, a televíziós megjelenésen kívül lehetőséget kaphatnak arra is, hogy online mutassák be vállalkozásukat.  

www.rtl.hu/capakkozott/jelentkezz

 

#Cápák között#Videó#izgalmas#projekt#polypbrain#értékelés#egészségügy#rák#szűrés

Címlapról ajánljuk