Cápák között

„A vállalkozását egyikünk sem tudta értelmezni, de megláttuk Nadinban az értéket” – Balogh Levente megbízást adott a fiatal influenszernek

rtl.hurtl.hu

2023. március 27. 16:36

Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. Az influenszer vállalkozó az rtl.hu-nak mesélt a Cápák közöttben szerzett élményeiről és a termékéről, ami nem igazán nyerte el a nagyhalak tetszését. Moldován András és Balogh Levente kendőzetlenül elmondták, mit gondolnak Nadin vállalkozásáról. 

Nadin külföldön már találkozott hasonló termékkel, és mivel rendkívül praktikusnak tartotta, elhatározta, hogy Magyarországon is megismerteti a fiatalokkal a pohárra húzható hajgumit, ami megakadályozza, hogy szórakozóhelyen a poharukba csempésszenek valamit. A 19 éves lány újragondolta az ötletet, és teljesen új szabásmintát álmodott meg a praktikus kiegészítőnek.

Én varrom a hajgumikat, de egy új géppel, amin rengeteg funkció van, sokkal jobban meg tudnám gyorsítani a folyamatot

– mondta a Cápáknak Nadin, aki már le is védette itthon a termékét. A hajgumik csomagolásába is hatalmas energiát fektet: kézzel írott, névre szóló üzenetekkel lepi meg a vásárlóit.

Ez nagyon tetszik nekik, még egyetlen rossz visszajelzést sem kaptam.


A fiatal vállalkozó szerint a modern világban egyre veszélyesebb az éjszakai élet, és bár vele szerencsére még nem történt baj, többször volt szemtanúja ijesztő helyzeteknek:

Egyszer egy szórakozóhelyen egy lány hirtelen rosszul lett, viszont mivel nem ivott túl sok alkoholt, arra következtetett, hogy valószínűleg belekevertek valamit az italába

– idézte fel Nadin, aki a hasonló veszélyek miatt használja is a saját termékét, akárcsak a barátnői.

A vállalkozó, mint elmondta, borzasztóan izgult, mielőtt belépett a Cápák között stúdiójába, végül azonban elképesztő élményekkel távozott.

Hatalmas szó, hogy idáig eljuthattam, és a Cápákkal beszélgethettem. Nem sok embernek adatik ez meg ilyen fiatalon.


Nadin lelkesedése ellenére a Cápák kétkedve fogadták a fiatal lány termékét, és kendőzetlenül elmondták, mit gondolnak a hajgumis találmányról.

Teljesen hülyeség, ennek semmi értelme nincs! Ez egy használhatatlan, értelmetlen dolog

– vélekedett Moldován András a felvétel után, aki szerint a fiatal vállalkozó sokkal jobban járna, ha visszaülne az iskolapadba, és a vállalkozása helyett a tanulmányaira összpontosítana.

Az a baj Nadin találmányával, hogy egy szórakozóhelyen előfordul, hogy már sokkal korábban belekevernek valamit az italba, a hajgumi pedig nem zárja le teljesen a poharat. Éppen ezért a vállalkozását egyikünk sem tudta értelmezni, de megláttuk Nadinban az értéket

– mondta Balogh Levente, aki influenszerként roppant tehetségesnek tartja a vállalkozót, és próbálja arra ösztönözni, hogy inkább a social média világában találja meg az útját. Sőt ahogy a Cápák között adásában megígérte, már meg is kérte, hogy segítsen neki a YouTube-csatornája elindításában.

#Cápák között#rtl#interjú#vállalkozás#értelem#érték#balogh levente#moldován andrás

Címlapról ajánljuk