Lakatos István kisétált a stúdióból, később mégis befektetett a vállalkozásba„Hogy van képed idejönni, és egymilliárdra értékelni egy céget, amikor azt sem tudod, hogy mennyiért adod a terméket?” – Lakatos István komolytalannak tartotta Lengyel Kristófot, ezért inkább felállt a székéből és elhagyta a stúdiót. A Cápa később mégis visszajött, ráadásul ajánlatot is tett a vállalkozónak, Balogh Petyával közösen. Ez volt az idei évad eddig legnagyobb befektetési ajánlata.
Cápák között

Lakatos István kisétált a stúdióból, később mégis befektetett a vállalkozásba

rtl.hurtl.hu

2023. február 26. 20:30

„Hogy van képed idejönni, és egymilliárdra értékelni egy céget, amikor azt sem tudod, hogy mennyiért adod a terméket?” – Lakatos István komolytalannak tartotta Lengyel Kristófot, ezért inkább felállt a székéből és elhagyta a stúdiót. A Cápa később mégis visszajött, ráadásul ajánlatot is tett a vállalkozónak, Balogh Petyával közösen. Ez volt az idei évad eddig legnagyobb befektetési ajánlata.

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#lakatos istván#balogh petya#befektetési ajánlat#befektetés#smart capacitsystem#5. évad#8. rész#elektromos autó#energiahatékonyság#töltőállomás

Címlapról ajánljuk