Cápák között

PetWiseCare (Samsung)

rtl.hurtl.hu

2023. február 21. 15:23

A Samsung különdíj jelöltje a Cápák között 5. évadának 7. adásából a PetWiseCare.

Innováció és biztonság: vállalkozás mobilizáció a Samsung Electronics különdíjával

A Samsung Electronics a Cápák között ötödik évadában három vállalkozást jutalmaz különdíjjal, amely egy-egy különleges szolgáltatáscsomagot tartalmaz, amit nagyvállalati ügyfeleknek is sikerrel kínálnak.

A nagyvállalatok régóta úgy tekintenek az adatokra, hogy az a legértékesebb vagyonuk, amit meg kell védeni minden körülmények között. A Samsungnál ezt a gondolkodást szeretnék mindenki számára elfogadottá tenni, legyen szó magánemberről vagy kis- és középvállalkozásról, start-upokról.

Válaszul erre az igényre, a Samsung egy rugalmas ökoszisztéma, biztonságos platform fejlesztésébe fogott 10 évvel ezelőtt az amerikai honvédelmi hivatal részére. Ezt Knoxnak hívják és minden Samsungot használó zsebében ott lapul most is, amely tulajdonképpen az Android egy megerősített változata. Védelmet nyújt a mindennapi használat során, ugyanakkor a vállalkozásoknak is nyílt, testre szabható keretet biztosít akár speciális feladatok ellátására is.

A különdíjasok támogatásával ezt a személyre szabott, biztonságos technológiát kínálja a Samsung a nyerteseknek. Az ő sikerük a vállalat szívügye. A három különdíjassal a munka lényegében ott kezdődik, ahol a műsor véget ér. Egy összetett konzultációs folyamat során a nyertesekkel közösen a Samsung szakértői megtalálják a vállalkozások számára leginkább megfelelő mobil-megoldás környezetet.

#Cápák között#petwisecare#Samsung#különdíj#jelölt

Címlapról ajánljuk