Óriási az érdeklődés a kézzel készült táskák iránt: eddig 43 országból érkeztek vendégek a Mittersisters workshopjairaA Mittersisters workshopjain bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, mindössze egyetlen nap alatt. Mitter Anna Róza vállalkozása azonban keretek közé szorul a növekedés tekintetében, ezért álmodott meg egy olyan új rendszert, ami az ő személyes jelenléte nélkül is működőképes. Ez a DIY BAR BUDAPEST, ahova bárki betérhet az utcáról, hogy táskakészítésbe kezdjen.
Cápák között

Óriási az érdeklődés a kézzel készült táskák iránt: eddig 43 országból érkeztek vendégek a Mittersisters workshopjaira

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 19:30

A Mittersisters workshopjain bárki elkészítheti álmai táskáját profi segítséggel, mindössze egyetlen nap alatt. Mitter Anna Róza vállalkozása azonban keretek közé szorul a növekedés tekintetében, ezért álmodott meg egy olyan új rendszert, ami az ő személyes jelenléte nélkül is működőképes. Ez a DIY BAR BUDAPEST, ahova bárki betérhet az utcáról, hogy táskakészítésbe kezdjen.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik Cápa harapott rá Anna Róza ötletére, kattints ide!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#mitter sisters#táska#workshop#pitch#5. évad#5. rész#mitter anna róza

Címlapról ajánljuk