„Csoda ez a kislány” – Tomán Szabina hosszas alkudozás után beszállt a táskakészítésbeA Cápa 35 százalékos tulajdonrészt kért a Mittersisters vállalkozójától 20 millió forintos befektetésért cserébe, a kért százalékot azonban Anna Róza sokallta, ezért alkudozni kezdett. Miután sikeresen megállapodtak egy mindkettejük számára kielégítő ajánlatban, Tomán Szabina csak egyet kért a lánytól: a beszállítókkal is így tárgyaljon majd a jövőben.
Cápák között

„Csoda ez a kislány” – Tomán Szabina hosszas alkudozás után beszállt a táskakészítésbe

rtl.hurtl.hu

2023. február 5. 19:30

A Cápa 35 százalékos tulajdonrészt kért a Mittersisters vállalkozójától 20 millió forintos befektetésért cserébe, a kért százalékot azonban Anna Róza sokallta, ezért alkudozni kezdett. Miután sikeresen megállapodtak egy mindkettejük számára kielégítő ajánlatban, Tomán Szabina csak egyet kért a lánytól: a beszállítókkal is így tárgyaljon majd a jövőben.

Megnéznéd Mitter Anna Róza pitchét? Ide kattintva megteheted!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#mitter anna róza#mitter sisters#táska#befektetés#tomán szabina#ajánlat#5. évad#5. rész

Címlapról ajánljuk