Cápák között

Rapid Matek (Kia)

rtl.hurtl.hu

2023. január 25. 15:11

A Kia fenntartható mobilitás különdíj jelöltje a Rapid Matek.

Gódor Zola felvételi és érettségi felkészítő kurzusainak segítségével a diákok 95%-a sikerrel jár, bebizonyítja, hogy a “hülye vagyok matekból” és a “matekzseni” között rengeteg állomás van még, és nem kell, hogy gyomorgörcs legyen a számok világa. A tanítási módszere rendkívül inspiráló és előremutató.

 

A Kiánál hiszünk abban, hogy a haladó, optimista és pozitív emberek változtatják meg a világot. Ezért olyan vállalkozásokat keresünk, akik számára ugyanezek az értékek fontosak: az inspiráció, a mobilitás mellett ökoszisztémában és környezettudatosságban gondolkodnak. Hasznos és kényelmes szolgáltatásokat nyújtunk nekik: ezzel szeretnénk nekik lehetőséget adni, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva közlekedjenek és szállítsák termékeiket, nyújtsák szolgáltatásaikat.

A különdíjjal is olyan vállalkozást szeretnénk jutalmazni, amely inspiráló, innovatív, kreatív, fenntarthatóságban gondolkodik, fontos számára az e-mobilitás. Az évad végén kiválasztott vállalkozásnak a Kia fenntartható mobilitás különdíjjal, az egy éves, Kia Niro Plug-in Hybrid autóhasználattal lehetőséget adunk, hogy a mobilitást a fenntarthatósággal párosíthassa.

Tudj meg többet a jelöltekről, a Kia fenntartható mobilitás különdíjról és a Kia e-mobilitási megoldásairól a honlapunkon: https://inspiracio.kiahungary.hu/

#Cápák között#rapidmatek#gódor zoltán#zola#kia#különdíj#jelölt

Címlapról ajánljuk