„Minden gyermek egészségesen érkezzen haza” – az éjszaka veszélyeitől védené meg a tiniket ez a vállalkozóAz ALF Tini Felügyelet hidat épít az aggódó szülők és a bulizni vágyó fiatalok között. Az élő őrzéses személyvédelmi szolgáltatás a gyereknek biztonságot, a szülőnek pedig nyugalmat ad. Sándor László 5 millió forint reményében érkezett a Cápák elé, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt ajánlott.
Cápák között

„Minden gyermek egészségesen érkezzen haza” – az éjszaka veszélyeitől védené meg a tiniket ez a vállalkozó

rtl.hurtl.hu

2023. január 22. 19:22

Az ALF Tini Felügyelet hidat épít az aggódó szülők és a bulizni vágyó fiatalok között. Az élő őrzéses személyvédelmi szolgáltatás a gyereknek biztonságot, a szülőnek pedig nyugalmat ad. Sándor László 5 millió forint reményében érkezett a Cápák elé, amiért cserébe 15 százalék tulajdonrészt ajánlott.

Nézd meg, hogyan fogják segíteni a Cápák a vállalkozót!

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#alf tini felügyelet#sándor lászló#gyerek#védelem#pitch#5. évad#3. rész#rtl

Címlapról ajánljuk