„Segíteni fogok neked” – Moldován András nem engedi el a papírlapátos vállalkozónő kezétA Cápa ígéretett tett Editnek: hogyha egy nagy áruházlánc berendel tőle pár ezer darabot a papírlapátokból, bátran keresse őt. Balogh Petya szerint ez biztatási kár, Moldován András szerint viszont mindenkit lelkesíteni kell, aki elkötelezett valami iránt.
Cápák között

„Segíteni fogok neked” – Moldován András nem engedi el a papírlapátos vállalkozónő kezét

rtl.hurtl.hu

2023. január 8. 19:04

A Cápa ígéretett tett Editnek: hogyha egy nagy áruházlánc berendel tőle pár ezer darabot a papírlapátokból, bátran keresse őt. Balogh Petya szerint ez biztatási kár, Moldován András szerint viszont mindenkit lelkesíteni kell, aki elkötelezett valami iránt.

Az RTL+ felületén a Cápák között epizódjai a TV premiert követően 7 napig visszanézhetők az ingyenesen regisztrálható RTL+ Light csomag birtokában. A TV és internetszolgáltatóktól kapott RTL+ Active (korábban RTL Most+) kódok birtokosai az ÚJ évad összes, TV-ben már látott epizódját elérhetik, az RTL+ havidíjas előfizetés birtokosai pedig a platformon elérhető összes tartalmat reklámmentesen streamelhetik.

#Cápák között#5. évad#1. rész#moldován andrás#papír#lapát#segítség#rtl

Címlapról ajánljuk