Cápák között

Ricely

rtl.hurtl.hu

2022. február 20. 20:00

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra jelölt vállalkozások sikerének záloga az innováció, a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság. Legfőbb jellemzőik az újító szándék, a hatékonyság növelés, a magas szintű szakmai kompetencia, a racionális üzleti terv, a hatékony marketingstratégia, valamint a tulajdonos maximális elkötelezettsége.

A Ricely

A Valentinyi család egy hazánkban nem hétköznapi tevékenységgel, rizstermesztéssel és -feldolgozással foglalkozik már 1998 óta. Fruzsina rengeteg munkát és energiát fektetett a családi vállalkozásba, de maximalista jellemének köszönhetően ki is nőtte azt, létrehozta saját cégét és termékét.

Ötlete egy olyan problémából adódott, amellyel ő maga nap mint nap találkozott: a gyereknevelés és két cég vezetése mellett legtöbbször nem maradt ideje az étkezésre, így a nem megfelelő táplálkozás miatt gyomorpanaszai lettek. Megoldásként olyan élelmiszert szeretett volna fejleszteni, amely laktató, egészséges és elegendő mennyiségű szénhidrátot tartalmaz. Így született meg a jelenleg négyféle ízben kapható, rizs alapú gyümölcsös ital, a Ricely, ami egy adalékanyag- és allergénmentes, vegán termék. A smoothie nem terheli meg a gyomrot, ezért akár edzés előtt és után is fogyasztható, vagy olyan alkalmakkor, amikor Fruzsinához hasonlóan a temérdek mennyiségű feladat mellett nem marad időnk megebédelni.

 

Fruzsina jelenlegi célkitűzései a kapacitásbővítés és egy olyan jól megtervezett marketingkampány létrehozása, amely széles körben ismertté teszi termékét.

Miért a Ricely a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj nyolcadik jelöltje?

Fruzsina új generációs cégvezető, aki a családi rizstermelő vállalkozás mellett a rizsalapú termékek értékesítésével foglalkozó céget is irányítja.

Fruzsina kivételes személyisége, lelkesedése, határozottsága a vállalkozói szemlélete kiváló példaként szolgál akár a most induló fiatal vállalkozók, akár a cégutódlás előtt álló családi vállalkozások számára is. A mezőberényi üzemben termesztett rizs feldolgozását Fruzsi újragondolta és a kiváló minőségű alapanyagból, a fogyasztói igények maximális figyelembevételével és innovatív technológia ötvözésével alkotta meg a trendi Ricely termékcsaládot.

#Cápák között#ricely#valentinyi fruzsina#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk