Cápák között

Simon Gyümölcs

rtl.hurtl.hu

2022. február 13. 20:00

A Cápák között 4. évadának 7. részében feltűnt Simon Gyümölcs a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj egyik jelöltje lett.

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra jelölt vállalkozások sikerének záloga az innováció, a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság. Legfőbb jellemzőik az újító szándék, a hatékonyság növelés, a magas szintű szakmai kompetencia, a racionális üzleti terv, a hatékony marketingstratégia, valamint a tulajdonos maximális elkötelezettsége.

A Simon Gyümölcs

Simon Mátyás családja gyümölcstermesztéssel és -feldolgozással foglalkozik közel harminc éve, így szüleik példáját követve Mátyás és testvére tudatosan választották maguknak is ezt az utat. Ahogyan egyre több időt töltöttek a gyümölcsösben, rájöttek, hogy képesek valami pluszt adni a piacnak. Ennek a gondolatnak a beteljesítőjeként jött létre 2019 őszén a Simon Gyümölcs. Kezdetben csak három- és ötliteres kiszerelésekben gyártottak gyümölcsleveket cukor és adalékanyagok hozzáadása nélkül.

 

Az évek során a Simon Gyümölcs családi vállalkozásból egy fejlődő piaci céggé alakult: ma már hat megyébe szállítanak saját futárokkal, a fennmaradó területekre pedig futárszolgálattal juttatják el a megrendelt termékeket. A legújabb készítményük a Simon Fresh termékcsalád, ami tizennégyféle ízben kapható, kis kiszereléses frissítő üdítő. Ezeket szintén direkt préselt gyümölcsből állítják elő, így nemcsak nagyon finomak, de egészségesek is, hiszen amellett, hogy 100%-ban friss, hazai gyümölcsből készültek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséges aromákat. A Simon testvérek a fenntarthatóságra és környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektetnek, a speciális öntözési rendszerüknek köszönhetően ugyanis több millió liter vizet takarítanak meg évente.

A testvérpár legfontosabb célja, hogy tíz éven belül meghatározó piaci szereplőkké váljanak Magyarországon, valamint belépjenek a természetes üdítőitalok dinamikusan növekvő európai piacára is.

Miért a Simon Gyümölcs a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj hetedik jelöltje?

Simon Mátyás és testvére Szabolcs gyerekkoruk óta a gyümölcstermeléssel foglalkozó családi vállalkozásban nőttek fel, és most jött el az idő, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot a saját vállalkozásukban kamatoztassák. A családi vállalkozással továbbra is erős a kapcsolat, hiszen a Simon Gyümölcs termékek alapanyag beszállítója, de már a cégvezetési feladatok, a felelősség az Ő kezükben van. A rövid működési idő alatt már bizonyítottak, hogy hatékony üzleti modellt alkottak meg, és a lézerpontos marketing stratégiának köszönhetően dinamikus értékesítési eredményeket értek el az online csatornákon.

#Cápák között#simon gyümölcs#k&h#simon mátyás#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk