Cápák között

Simon Gyümölcs

rtl.hurtl.hu

2022. február 13. 20:00

A Cápák között 4. évadának 7. adásában a Hungaricool by Spar különdíját a Simon Gyümölcs kapta.

A Simon családi vállalkozás 1992 óta tevékenykedik, kezdetben 20, majd az idők során 90 hektárnyira nőtt birtokukon, Hatvan mellett. A Simon testvérpár édesapjuk nyomdokaiba lépve vágott bele a gyümölcstermesztésbe, a család sastelki gazdaságában nagy odafigyeléssel gondozzák a gyümölcsöket és zöldségeket. Fontos számukra a fenntartható gazdálkodás és a biodiverzitás, ezért a lehető legváltozatosabb növényeket telepítették a földekre, hogy ne csak a gyümölcsök, de a beporzó rovarok is jól érezzék magukat.

A tradíció és modern megoldások ötvözése a fő motivációjuk, így saját, válogatott terméseikből, hideg préselési eljárással készítik a mennyei leveket. Ennek a technológiának köszönhetően a gyümölcs értékes antioxidánsai, vitaminjai és természetes, friss íze is megmarad, a termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, sem tartósítószert.

 

A hagyományok mellett az innováció is jelen van a vállalkozásban, így a Hungaricool termékversenyre egy új termékcsaláddal rukkoltak elő, melyben a prémium présleveket szénsavas vízzel ötvözték, így született meg a pezsdítően friss Simon Fresh.

Az INTERSPAR áruházak polcain 3 új termék mutatkozik be:

  • a csábító meggyes Simon Fresh a fanyarabb ízek rajongóinak,
  • az üde szőlőfröccs, mely a napérlelte szőlőszemek esszenciáját rejti,
  • és a zamatos almafröccs, mely a vidám almák ínycsiklandó aromáját tartalmazza.

A Simon Fresh termékekben sem található hozzáadott cukor, így egy alacsony kalóriatartalmú, természetes ízvilágú frissítőt kaphatunk, ha az INTERSPAR üzletekben járunk.

#Cápák között#hungaricool by spar#simon gyümölcs#különdíj#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk