Cápák között

Macho Skincare

rtl.hurtl.hu

2022. február 6. 21:00

A Cápák között 4. évadának 6. részében tűnt fel Révy Dániel és a Macho Skincare, aki a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje lett.

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra jelölt vállalkozások sikerének záloga az innováció, a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság. Legfőbb jellemzőik az újító szándék, a hatékonyság növelés, a magas szintű szakmai kompetencia, a racionális üzleti terv, a hatékony marketingstratégia, valamint a tulajdonos maximális elkötelezettsége.

A Macho Skincare

A Cápák között eddigi legfiatalabb vállalkozója saját bőrén tapasztalta meg, mi hiányzik a hazai piacról.

Elsőként olyan, kifejezetten férfiak számára készülő arckrémet fejlesztett, ami megoldást nyújthat a fiatalok problémás, pattanásos arcbőrére, majd hajápolóval és borotválkozás utáni arckrémmel bővült a termékcsalád az egészséges és igényes arc- és bőrápoláshoz.

 

A Magyarországon fejlesztett és gyártott minőségi natúr termékekkel Dániel jelenleg a márkaépítésre és a piacépítésre fókuszál. Előbb a hazai, majd a nemzetközi piacot szeretné megcélozni, amelynek első állomásaként már készül az online webshop. A jövőben a termékpalettát is szeretné bővíteni: szakállápoló, tusfürdő, sampon, illetve testápoló szerepel a tervei között.

Miért a Macho Skincare a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj hatodik jelöltje?

Dani kiváló példakép saját korosztálya számára is, hiszen 19 évesen részben, a saját megtakarításából részben szülei támogatásával indította el vállalkozását, így pénzügyi tudatossága már nagyon korán kialakult. Magabiztossága, bátorsága, elszántsága, kreativitása, kereskedelmi érzéke kellett ahhoz, hogy ilyen fiatalon valóra váltsa álmait, és saját terméket hozzon létre. Tudatossága abban is megjelenik, hogy a termékfejlesztése előtt piackutatást végzett és még az értékesítés előtt levédette terméke nevét és logóját. Gratulálunk Daninak és reméljük, hogy a termék bevezetése, a hazai és nemzetközi értékesítés is kiemelkedően sikeres lesz a további tudatos tervezésnek köszönhetően!

 

#Cápák között#macho skincare#k&h#különdíj#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk