Cápák között

Urilcard

rtl.hurtl.hu

2022. január 30. 20:00

A Cápák között 4. évadának 5. részében tűnt fel Drabant Sebestyén és az Urilcard, aki a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelöltje lett.

A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra jelölt vállalkozások sikerének záloga az innováció, a fenntarthatóság és a pénzügyi tudatosság. Legfőbb jellemzőik az újító szándék, a hatékonyság növelés, a magas szintű szakmai kompetencia, a racionális üzleti terv, a hatékony marketingstratégia, valamint a tulajdonos maximális elkötelezettsége.

Az Urilcard

A fiatal, budapesti üzletember, Drabant Sebestyén már gyerekként tudta, hogy egyszer vállalkozó lesz. Megfogalmazódott benne ugyanis, hogy valami maradandót, egyedit szeretne alkotni. Úgy tűnik, sikerrel járt, hiszen vállalkozásával egy fenntartható, digitális alternatívát biztosít a papíralapú névjegykártyák és reklámanyagok lecserélésére.

 

Az Urilcard megvásárlását követően azonnal létrehozhatjuk a profilunkat, amelyben megjeleníthetjük a telefonszámunkat, az e-mail címünket, de akár weboldalt, közösségi oldalakat is egyszerűen és villámgyorsan elérhetővé tehetünk általa. A papíralapú névjegykártyák helyettesítése mellett az Urilcard a rendezvények, az éttermek, a hotelek számára biztosít egy plusz, környezetbarát marketingcsatornát: a program, az étlap, az értékelő oldalak, valamint az asztalfoglalási lehetőségek is megjeleníthetők a profilban. A beépített NFC (Near Field Communication) chipnek köszönhetően a kártya három módon képes továbbítani az információt: érintéssel, a profil telefonon történő előhívásával, vagy a rajta lévő QR-kód beolvasásával. Az első a legegyszerűbb lehetőség, mivel ilyenkor a kártyát csak hozzáérintjük a telefonhoz, amelyben ezután megjelenik az összes profilon szereplő adat, amit egyetlenegy gombnyomással elmenthetünk a telefonunkba.

Miért az Urilcard a Cápák között K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj ötödik jelöltje?

Sebestyén NFC-s digitális névjegykártyájának már számos alternatívája érhető el, de az is igaz, hogy a piac mindig egy verseny és egyben lehetőség is. Valószínű, hogy a két Cápa, Szabina és Petya is meglátta a lehetőséget az innovatív termék sokszínűségében, illetve Sebestyén személyisége, szakmai tudása, elhivatottsága és fiatalos dinamikája is garancia arra, hogy nem csak egy jó termékbe, de egy kiváló emberbe is befektettek! A K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíj jelölésünk és ezeken az értékeken alapul. Gratulálunk Sebestyénnek az elnyert tőkebefektetéshez!

#Cápák között#urilcard#drabant sebestyén#k&h#különdíj#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk