Cápák között

Digitális névjegykártya vitte a prímet a Cápáknál

rtl.hurtl.hu

2022. január 30. 20:15

Focitematikájú kvíztársasjáték, papírdobozból készült babaágy, a másnaposság ellenszere és egy mindentudó digitális névjegykártya – ezekkel az ötletekkel érkeztek a befektetést remélő vállalkozók a Cápák elé az üzleti showműsor 5. adásában.

Drabant Sebestyén digitális névjegykártyával érkezett, amely nem csak az eddigi papíralapú rokonát, de akár a reklámanyagokat, vagy az éttermekben az étlapot is kiváltja. Az Urilcard ötletére két Cápa, Tomán Szabina és Balogh Péter is ráharapott, emellett a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíjra is jelölte.

 

Birk Tamás és Molcsán György focimezbe öltözve, labdával lépett a Cápák elé, hogy bemutassák a magyar foci történetén alapuló stratégiai kvíztársasjátékukat, a Focikvízt. A vállalkozók 7 millió forintot kértek, hogy az eddig legyártott 130 játék mennyiségét 2000 darabra tudják növelni, valamint az angol nyelvű verzió kifejlesztésén is szerettek volna elkezdeni dolgozni. A Cápák szerint azonban a magyar piacra szánt 2000 darab túl kevés, a külföldi terjeszkedést is korainak tartották.

 

Rejtő Anett háromgyerekes családanyaként a kisgyermekes anyukák életének megkönnyítéséről álmodik: papírdobozokból kialakított, személyre szabható, multifunkciós gyermekágya, a Baby Bed Box nem csak a lakáson belül jelentheti a rácsos ágyak mobilis alternatíváját, de akár utazáskor, vagy a gyermek nagyobb korában is jól jöhet. A Cápáknak 5%-os részesedést ajánlott 10 millió forintért.

 

Schallegger Gábor és Sipos Tamás tömegeket érintő problémára, a másnaposságra és a fáradtságra ajánlott gyógyírt. A Sipex Reset Drink egy ásványi anyagokból és nyomelemekből álló üdítőitalpor. A vállalkozók további tesztek elvégzéséhez, új termékek kifejlesztésére és azok piacra dobására kértek 50 millió forintot, 20%-os részesedésért cserébe. A termékek összetételéről hosszabb vita alakult ki.

Nyári Fruzsi babakocsimosodájába Tomán Szabina és Balogh Péter is beszállt a Cápák között előző évadában. A videóból kiderül, hogyan fejlődött a vállalkozás azóta.

A következő adásban Moldován András megcsillogtatja hajszobrász tehetségét

A Cápa az egyik vállalkozó haját veszi kezelésbe a Cápák között következő adásában. Ha kíváncsi vagy a végeredményre, nézd vasárnap 18:50-től az üzleti showműsor legújabb részét az RTL Klubon.

 

A Cápák között című üzleti show-ban a Cápák a vállalkozásoknak csak befektetési ajánlatot tesznek, ekkor még nem végleges egyik megállapodás sem.

#Cápák között#rtl#RTL Klub#urilcard#sipex reset drink#baby bed box#focikvíz#4. évad#5. adás#balogh péter#balogh levente#tomán szabina#moldován andrás#lakatos istván

Címlapról ajánljuk