Bulvár

Ruhája miatt szóltak be vásárlás közben az OnlyFans-modellnek

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 11. 9:18

„Szégyellned kellene magad, öltözz fel!” – vágta hozzá az egyik vásárló az erotikus tartalmakat gyártó ausztrál OnlyFans-modellhez.

Vásárlás közben szólt rá egy negyvenes anyuka egy erotikus tartalmakat gyártó ausztrál OnlyFans-modellre, mert illetlennek tartotta az öltözékét – írja a DailyMail alapján a 24.hu.

A 38 éves Hayli Hooper nevű nő háztartási cikkeket szeretett volna venni egy üzletben közvetlenül edzés után, ezért csak egy sportmelltartó, egy rövidnadrág és egy sapka volt rajta. Mikor a női ruhaosztályon nézelődött, egy másik vásárló megragadta a kislánya kezét. 

Szégyellned kellene magad, öltözz fel!

– vágta hozzá ezután az OnlyFans-modellhez.

Az ápolóként is dolgozó Hoopernek ez nem tetszett. Úgy véli, ha a másik vásárló valaha is járt volna egy edzőteremben, akkor belátja, hogy ez egy teljesen átlagos viselet. „Csak a hasamat láthatta meg egy normális hosszúságú rövidnadrágot, arról pedig nem tehetek, hogy nagy melleim vannak. 

Én lennék a negatív kép? Valaki, aki fitt és egészséges? Őszintén szólva, ahogyan rám szólt, akár le is köphetett volna 

– mesélte.

A Daily Mail cikke szerint rövid időn belül ez volt a második eset, hogy Hooper ruháját kifogásolták, nemrég emiatt egy étteremből ki is tiltották az OnlyFans-modellt.

#Bulvár#OnlyFans#modell#beszólás#vásárlás#ruha

Címlapról ajánljuk