Bulvár

Laár András válik

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 7. 15:03

Laár András újholdkor kérte az Isten segítségét a döntés meghozatalában, miután 15 év elteltével elköltözött harmadik feleségétől.

15 év után elköltözött feleségétől, és immár válását is bejelentette Laár András – írta a Blikk a KFT zenekar alapítójára hivatkozva.

Mint arról beszámoltunk, Laár András néhány héttel ezelőtt elköltözött harmadik feleségétől, a nála 22 évvel fiatalabb, ájurvédikus terapeutaként és mantraénekesként is tevékenykedő Katalintól. A pár 2010-ben házasodott össze, egy gyerekük született az esküvő után. Többször is adtak közös koncertet, illetve a YouTube-on is készítettek műsort ezoterikus témakörben.

„Újholdkor kértem a Jóistent, hogy teliholdra segítsen eldöntenem: vagy lesz egy együttműködő feleségem, vagy nekem tovább kell állnom. Június 17-én aztán megjött a felismerés, a Mindenható akkor tárta fel nekem az irányt, hatalmas energiával megmutatta nekem, hogy nem kell tovább mindkettőnk számára tarthatatlan helyzetben élni tovább, és lelkileg nyomorodni” – emlékezett vissza Laár.

A zenész-humorista most egy barátjánál fog lakni, de nagyon élvezi az egyedüllétet. Azt mondja, valósággal felszabadult, mióta elköltözött. A válást békésen, közös megegyezéssel szeretné lebonyolítani. A válási papírok előkészítésén már dolgoznak is az ügyvédjeik.

Elmondása szerint kapcsolatuk mindig is nagyon feszült volt, és bár sokáig a szerelem képes volt ezen oldani, mostanra mindketten belátták, hogy nem érdemes tovább folytatni. A lapnak arról is beszélt: úgy érzi, nagyjából húsz éve lehet még hátra, ez idő alatt pedig szeretné megalkotni az életművét. Egyik legnagyobb projektje, hogy kiadhassa az édesapja könyvét, ami a II. világháborús élményeiről és a családjuk kalandos életéről szól.

Nyitókép: YouTube

 

#Bulvár#laár andrás#válás#elköltözés#humorista

Címlapról ajánljuk