Bulvár

Megyeri Csilla szakítása után egy másik férfi nevét viseli magán

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 25. 20:19

Megyeri Csilla szakítása után szabadidejének jelentős részét egy Nicola nevű olasz bokszedzővel tölti.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, akik megnyerték a 2022-es Nyerő Párost, alig néhány hete jelentették be szakításukat. Azonban máris egyre több jel utal arra, hogy a ValóVilág műsorvezetője már egyáltalán nem bánkódik a múlt miatt – írja a Blikk.

A lap emlékeztet: Csilla már augusztus elején is Olaszországban nyaralt egy Magyarországon élő olasz bokszedzővel, akivel a sztárboxos munkája során ismerkedhetett meg. A Blikk szerint a bokszedzőnek és a ValóVilág műsorvezetőjének azóta megszaporodtak a közös programjaik, Csilla csaknem mindent szabadidejét a Nicola nevű férfivel tölti.

Noha egyikőjük sem utalt arra, hogy többről lenne szó, mint barátságról, Csilla az Instagram-oldalára most kitett egy fotót, amin a férfi nevével ellátott mezben látható. A kép alá a „con lui” szöveget írta, ami magyarul annyit tesz: „vele”.


Szinte sokkolta rajongóikat, hogy Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt 11 év után külön utakon folytatják. A kívülállóknak úgy tűnhetett, minden rendben köztük. A szakításukról többet is megtudhat a Fókusz videójából:


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#megyeri csilla#szakítás#Sztárbox

Címlapról ajánljuk