Fókusz

Megyeri Csilla csípős nyelvét a ValóVilág háziasszonyaként sem vitte el a cica

Forgó ViktorForgó Viktor

2024. április 29. 20:31

Vasárnap megnyitja kapuit az ország egyetlen beköltözős valóságshow-ja. A ValóVilág történetének eddigi legnagyobb nyereményét viheti haza idén a győztes. De nem ez az egyetlen újdonság: Puskás-Dallos Peti mellett új házigazdája is lesz a műsornak, méghozzá Megyeri Csilla szeméjében. A két műsorvezetővel jártuk körbe a villát.

A ValóVilág 12 rengeteg újdonságot tartogat a nézők és a játékosok számára egyaránt. A beköltözés hetén kiderült, hogy Schumacher Vandát idén Megyeri Csilla váltja Puskás-Dallos Peti oldalán. 

Megyeri Csilla épp szókimondó stílusának köszönheti országos ismertségét. 7 évvel ezelőtt még az Alföld Tv műsorvezetőjeként konferált egy történelmit. Az incidens után fel is kereste a Fókusz stábja, ezt a riportot nemrég idézte fel az rtl.hu:


Lázasan készül az első élő műsorvezetésre

A műsorvezető hisz abban, hogy 7 évente változik az ember élete, ezért szerinte nem véletlen, hogy épp most jött neki ez a hatalmas lehetőség. Már Puskás Peti tanácsait is kikérte, és lázasan készül az első élő műsorvezetésére, vagyis a vasárnap esti beköltöző show-ra. 

A Beszavazó show május 5-én este 21 órától lesz itt az RTL-en, a teljes ValóVilág-élményt azonban az RTL+ felületén élvezhetik majd. 

A Fókusz riportjából, amely a cikk tetején látható videóban érhető el, az is kiderül, 

  • mit ajánl Puskás Peti új műsorvezetőtársának;
  • melyik helyiséget érdemes elkerülni a villában, és miért;
  • milyen színek dominálnak majd a villában;
  • mit jelent az, hogy az idei ValóVilágban a főnyereménynek nincs határa.
#Fókusz#Videó#Bulvár#ValóVilág#puskás peti#megyeri csilla#műsorvezetők

Címlapról ajánljuk