Bulvár

„Én nem azért »hisztizek«” – Tóth Gabinál betelt a pohár egy gyűlölködő komment miatt

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 11. 16:53

Tóth Gabi egy súlyosan gyűlölködő kommentet mutatott a TikTokon. Az ügyben az énekesnő bírósághoz fordul.

Egy kommentelő súlyos ocsmányságokat vágott Tóth Gabi fejéhez – erről az énekesnő néhány napja a TikTokon számolt be a Blikk szerint. A bejegyzés szerzője azóta törölte magát, de Tóth Gabi nyilvánosan üzent neki, közölte: már fel is vette a kapcsolatot egy büntetőjogásszal. A posztban az énekesnő azt írta, elfogyott a türelme, és a zaklatóval a bíróságon találkozik majd.

Bár a kommentelő szőrén-szálán eltűnt azóta, az énekesnő szerint ettől még nem ússza meg a felelősségre vonást. Tóth Gabi a Borsnak így fogalmazott:

Ne értsenek félre, én nem azért »hisztizek«, hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem. Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem, viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja. És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, akik átlépik a vörös vonalat.

Szerinte ha ebből csak egyetlen ember tanul, ha csak egy gyűlölködő komment a billentyűzetben marad, már megérte.

Nyitókép: Tóth Gabi énekes érkezik a vörös szőnyegen a Petőfi Zenei Díjátadó Gálára 2023. június 17-én. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

#Bulvár#komment#közösségi média#tóth gabi#bíróság#tiktok

Címlapról ajánljuk