Bulvár

Mindenki fehérben lesz – kiderült, mikor temetik a Love Island sztárját, Lakatos Tíciánt

rtl.hurtl.hu

2024. augusztus 6. 8:33

A Love Island sztárja 24 évesen halt meg infarktusban.

Mint arról beszámoltunk, múlt kedden meghalt Lakatos Tícián, a Love Island 2019-es évadának győztese. Úgy tudni, hogy a fiatal férfi szívinfarktust kapott, váratlan halála megrendítette a hozzá közel állókat.

Korábban az RTL-en így mutatkozott be az akkor 19 éves Lakatos: „Fiatalkora ellenére már családra vágyik. Volt hosszú kapcsolata is, amiből rengeteget tanult, többek között azt, hogy jól gondolja meg, kinek adja oda a szívét. Bár bokszolói karrierje nagyon fiatalon derékba tört, a sport örök szerelem maradt”.

A Love Island egykori győztese egy héttel ezelőtt, kedd reggel már nem ébredt fel, a barátnője talált rá összeesve. A mentők másfél órán keresztül próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életét. A tragédiának semmi előjele nem volt, mivel a szívbetegsége ellenére a fiatal férfi az utóbbi időben egészségesnek tűnt, írja a Blikk.

A lap azt írja, Lakatos Tíciántól szerdán az újpalotai temetőben vesznek végső búcsút.

Ticián testvérünk temetése szerda 13:00-tól az újpalotai temetőben

–  jelent meg a Facebookon.

„Sziasztok. Szerdán 13:00-kor lesz a temetés Palotán. Megkérek szépen mindenkit, aki jön, hogy teli fehérben jöjjön, ha megteheti. Ennyi az én kérésem meg a bátyám kérése is felétek (kivétel az öregebbek). De aki mégis feketében jön, az is jöjjön nyugodtan. A lényeg az, hogy ez a kérés Tícián miatt van” – idézi a Blikk az elhunyt férfi testvérének posztját.

Tícián legutóbb 2021-ben volt a Reggeli vendége. Itt még arról beszélt: komoly tervei vannak az ökölvívással, szeretne olimpikon lenni. Magánéletébe is beavatta a nézőket a fiatal fiú:

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Love Island#Lakatos Tícián#halál#temetés

Címlapról ajánljuk