Bulvár

Lékai-Kiss Ramóna a férjének szurkol: így reagált a férfikézilabda-válogatott drámai vereségére

rtl.hurtl.hu

2024. július 31. 14:00

Végig a magyarok voltak előnyben, a legvégén mégis kikaptak a magyar kézisek a norvégoktól. Kiss Ramóna férje, Lékai Máté is játszott.

Lékai-Kiss Ramóna, a Barátok közt egykori Zsófija is kint van a párizsi olimpián, ahol a férfikézilabda-válogatott egyik legnagyobb szurkolója. Nem véletlenül, hiszen a csapat egyik meghatározó tagja a férje, Lékai Máté. Ramóna kedden megható fényképet tett közzé az argentinok elleni győzelem után, de a szerdai vereséget sem hagyta szó nélkül a Facebookon.

„Büszke magyarként szurkoltunk” – írta közösségi oldalán, hozzátéve, hogy „kicsit szomorúak vagyunk, de csak azért, mert ma a MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA CSAPAT érdemelte volna a győzelmet”.


A magyar válogatott drámai mérkőzésen, egyetlen, az utolsó pillanatban kapott góllal kapott ki Norvégiától. Már csak 61 másodperc volt hátra, amikor Lékai Máté egyenlített, majd egy bravúros labdaszerzés után Imre Bence egyedül vezette a labdát a kapura, de Torbjörn Bergerud védeni tudott, végül Alexandre Blonz két másodperccel a vége előtt bedobta a norvégok győztes gólját.

A magyarok szombaton 35-32-re kikaptak Egyiptomtól, hétfőn 35-25-re legyőzték Argentínát, pénteken a világbajnok Dániával, vasárnap pedig a házigazda, címvédő és Európa-bajnok Franciaországgal találkoznak. A két hatos csoportból az első négy-négy jut a negyeddöntőbe, így a szerdai meccsel távolabb került a magyarok számára a továbbjutás esélye.

Ha olimpia és férfi kézilabda, akkor Lékai Máté és dráma

Ebben a cikkünkben három, hasonlóan infarktusközeli végjátékú mérkőzést idézünk fel kézicsapatunk múltjából, az egyiknél főszereplő volt a Párizsban is pályára lépő Lékai Máté.

Nyitókép: Lékai Máté a Norvégia - Magyarország mérkőzés után a Dél-párizsi Arénában 2024. július 31-én. Norvégia-Magyarország 26-25. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

#Bulvár#olimpia#kiss ramóna#lékai máté#kézilabda#szurkolás#vereség#család#norvégia

Címlapról ajánljuk