Bulvár

Galkó Balázs szexszel gyógyul balesete után

rtl.hurtl.hu

2024. július 26. 7:11

Galkó Balázs gyomlálás közben törte el a karját, most gyógyszex segít neki. 

A testi örömök is segítik Galkó Balázs gyógyulását, miután gyomlálás közben eltörte a karját, ami még mindig gipszben van – mondta el a színész a Blikknek. A 75 éves művész a lapnak elmondta, hogy „továbbra is élvezem a hölgyek társaságát, ahogy ők is élvezik az én társaságomat”, és hozzátette:

A napokban például gyógyszexben részesültem.

Galkó Balázs június közepén törte el a karját, amikor az albérlete kertjében gyomlált, és elvesztette az egyensúlyát, a keze pedig nekicsapódott az ágyásszéli betonnak és azonnal eltört. A 120 ezres nyugdíjából nagyon nehezen kijövő színésznek nyáron alig van színházi munkája, így levélkihordásból próbálja fenntartani magát, ami nem valami egyszerű törött karral.

A színész a Blikknek elmondta, hogy már csak nagyjából két hetet kell kibírnia a gipszben, hozzátéve, hogy pár napja lecserélték a kötést, így végre tudja hajlítani a könyökét. Galkó Balázs közölte, hogy gyógytornára jár, amit a gipsz levétele után is folytatnia kell. A gyógyszexszel kapcsolatban sejtelmesen csak annyit mondott, hogy nem tudja megmondani, lesz-e folytatás, hozzátéve, hogy „minden benne van a pakliban”.

Nyitókép: Galkó Balázs 2018. január 27-én. Fotó: MTI Fotó: Mohai Balázs

 

#Bulvár#galkó balázs#szex#gyógyulás#kartörés

Címlapról ajánljuk