Bulvár

Horrorsérülést szenvedett Kim Kardashian

rtl.hurtl.hu

2024. július 18. 18:09

Kanye Westtel közös gyereküknek pedig ritka bőrbetegsége van.

Ijesztő ujjsérülést szenvedett egy tolóajtótól Kim Kardashian, a Page Six cikkében képeket is nézhet róla, aki szereti az ilyesmit. Másoknak nem annyira ajánljuk, hogy átkattintsanak.

A bulvárportál azt írja, hogy a Kardashianék című reality csütörtöki epizódjában megkérdezték a celebet, hogy miért van bekötve az ujja. Elmondta, hogy a fürdőszobáján egy nagy tolóajtó van, amit kézzel szokott megállítani, de ezúttal a művelet közben beszaladt a nyolcéves kisfia egy zacskó chipsszel. Épp rá akart szólni, amikor az ajtó rácsapódott az ujjára.

Ránéztem a kezemre és a földre rogytam

– mondta, kifejtve, hogy a seb iszonyúan vérzett, és szerinte még a csontja is kilátszott. A műsorban figyelmeztetés kíséretében megmutatták a sebet is a kötés eltávolítása után, bár inkább ne tették volna.

Kardashian szerint a sérülés fájdalmasabb volt, mint a szülés, egy plasztikai sebész pedig azt mondta neki, hogy lehet, hogy a körme soha nem fog visszanőni. Ezután a celeb azzal viccelődött, hogy lehet, hogy feltalál egy körömimplantátumot.

Egy hétfőn megjelent podcastben pedig Kim Kardashian arról beszélt, hogy Kanye Westtel közös kisfiuknak ritka bőrbetegsége van, de az nem derült ki, hogy a nyolcéves Saintről, vagy az ötéves Psalmról van-e szó.

Azt viszont elárulta, hogy a vitiligo nevű betegség egy enyhe fajtájáról van szó, amikor leáll a pigmenttermelő sejtek működése. Hozzátette, hogy a gyerekeinek enyhe ekcémájuk is van.

A Page Six megjegyzi, hogy Michael Jacksonnál is vitiligót diagnosztizáltak. Kim Kardashian pedig elmondta, hogy ő maga a harmincas éveiben pikkelysömörrel küzdött, amit gyógynövényekkel, holisztikus módon, zellerlé-diétával és krémekkel próbált kezelni. Szerinte ugyanakkor a szoláriumozás segít enyhíteni a tüneteket, de nem használja túl gyakran.

Nyitókép: Ronald Martinez/Getty Images

#Bulvár#kim kardashian#kanye west#sérülés#bőrbetegség

Címlapról ajánljuk