Bulvár

Rácz Jenő és felesége hetente randiznak

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 19:13

Rácz-Gyuricza Dóra elmondta, hármasban is imádnak lenni a kislányukkal, de néha muszáj levenni az „anya és apa” szerepeket.

Rácz Jenőék számára fontos, hogy ne csak a gyerekükre, hanem egymásra is fordítsanak elegendő időt. A Konyhafőnökből is ismert Michelin-csillagos séf felesége elárulta: időnként fontos számukra, hogy kibújjanak a szülői szerepkörből és kettesben romantikázhassanak.

Egy-két hetente biztos elmegyünk kettesben randizni. Hármasban is imádunk lenni, de muszáj néha levenni az »anya és apa« szerepeket és »férjnek és feleségnek« lenni, akár arra a pár órára is. És nem otthon! Kicsit hangulatgyilkos, ha a randi közben beteszek egy mosást

– írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Rácz-Gyuricza Dóra, szúrta ki a Blikk. A lap szerint ez a házassági évfordulókra is igaz, amit minden évben Bécsben ünnepelnek, ilyenkor Dóra édesanyja vigyáz a kislányukra, a kétéves Kamillára.

Rácz Jenő nemrég a Reggeliben járt, ahol elmondta, hogy rendkívüli formában van. Ez nem is csoda, hiszen a Sztárbox óta nem adta fel a kesztyűzést, a mai napig eljár edzésekre. A séf persze a ringen kívül sem tétlenkedik, erről az alábbi videóban árul el részleteket:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Rácz-Gyuricza Dóra#randi#romantika

Címlapról ajánljuk