Bulvár

Reviczky Gábor egy éve árulja otthonát, mégsem veszi meg senki

rtl.hurtl.hu

2024. július 12. 7:13

A több mint 200 négyzetméteres otthont kezdetben 159 millió forintért árulták, és bár azóta 30 milliót engednek az árból, így sem sikerült túladniuk rajta.

Egy éve árulja Ráckevén található Duna-parti otthonát Reviczky Gábor. Bár a színész és felesége már 30 milliót engedtek az eredeti vételárból, így sincs rá komoly érdeklődő, sokan még így is túl drágának tartják az ingatlant – írja a Blikk.

A lapnak még tavaly árulta el a színész, hogy feleségével már ki is nézték az új vidéki otthonukat, ahová akkor akartak beköltözni, ha a mostanin sikerül túladniuk. A 6+1 szobás, háromszintes, több mint 200 négyzetméteres otthont a hozzátartozó hatalmas kerttel és medencével

kezdetben 159 millió forintért árulták, és bár tavasszal úgy döntöttek, hogy 30 milliót engednek az árból, még így sem sikerült túladniuk az ingatlanon.

A lap úgy tudja, noha vannak érdeklődők, akik szeretnék megnézni azt az ingatlant, ahol a híres Reviczky Gábor lakik, a legtöbben sokallják érte ezt az összeget. Balogh László, az ingatlan.com szakértője ugyanakkor a lapnak úgy fogalmazott: ez már nem egy kirívó ár, az agglomerációban egy ekkora, ilyen állapotú medencés ingatlan ára nagyjából 110-130 millió forint között mozog.

A jelenlegi piaci helyzetben venni érdemes ingatlant, eladni már kevésbé szerencsés. Kevés a vevő, és a többség olcsóbban szeretne ingatlanhoz hozzájutni, még akkor is, ha jóval kisebbet és kevésbé komfortosabbat vagy modernebbet kap. Eladóként most nagyon türelmesnek kell lenni

– magyarázta a szakértő.

Nemrég jó hírek érkeztek Reviczky Gáborról, aki a kemoterápa után visszatért a színpadra. Tavaly év elején derült ki, hogy prosztatarákja van, és bár megműtötték, később újabb áttéteket találtak nála. A Fókusz riportjából azonban kiderült, hogy a színész ismét erőre kapott, még régi hobbijához is visszatért.

Nyitókép: A Nemzet Művésze címmel idén kitüntetett Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Pesti Vígadóban 2021. október 22-én. Fotó: Cseke Csilla / MTI

 

#Bulvár#reviczky gábor#otthon#eladás#ingatlan

Címlapról ajánljuk