Bulvár

Herczeg Zoltán az erdőbe költözne, ott építene házat

rtl.hurtl.hu

2024. július 9. 18:23

Három nap alatt építené meg erdei házát Herczeg Zoltán.

Herczeg Zoltán lehetőséget kapott, hogy egy rendkívül izgalmas projekt részese lehessen, egy készház összeállításában segédkezett, írja a Blikk. Annyira elnyerte a tetszését a végeredmény, hogy kedvet kapott ahhoz, hogy az erdőbe költözzön, és ő maga is hasonlóan éljen.

Azt írta: „Nos, múlt héten volt szerencsém részt venni egy zseniális szerkezet saját kezű összeszerelésében, az elemek, tartóoszlopok és keresztpallók legószerűen kacsolódnak, illeszkednek egymásba, el se lehet rontani, a talajcsavarokra épülő ház váza 3, azaz három nap alatt felépíthető”.

Hozzátette:

Minél többet tudtam meg erről a csodáról, annál szerelmesebb lettem belé. Erre gyúrok, ilyenben szeretnék élni, természetesen belesüppedve az erdő közepébe.

Úgy véli, „valószínűleg az egész épületet magam fogom megtervezni kívül-belül, már ami a design-t illeti. Erre jöhet jól a faldekor sulim elvégzése, simán ki tudom gömbölyíteni a még kissé szögletes falakat, ha akarom. Ha bírom...”


Korábban a Fókusz mutatta be, hogy Herczeg Zoltán ellátogatott egy spiritualitásról szóló siófoki fesztiválra. Azt mondta, a spiritualitás sokat segített neki abban, hogy túlélje a börtönben töltött hónapokat:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#herczeg zoltán#erdő#ház#építés#facebook#börtön#spiritualitás

Címlapról ajánljuk