Bulvár

Aurelio elárulta, mi az, amit még a börtönnél is jobban szégyell

rtl.hurtl.hu

2024. július 8. 8:34

Nem fogják kitalálni, hogy mit. Vagy mégis?

A ValóVilág 6. győztese, Aurelio nemrég töltötte le börtönbüntetését, és a jelek szerint a rácsokon kívül új életet kezdett. A Borsnak adott interjúban arról beszélt, hogyan él most.

A celeb, aki a börtönben volt, amikor megszületett a gyermeke, elmondta, imád apa lenni, felelősségteljes, komoly szülő lett belőle. Tudja, hogy lesz egy pillanat, amikor a kislánya, Sofi szemébe kell néznie, és elmondani neki, hogy két évet ült börtönben. Ez is nehéz lesz, de még jobban szégyell egy-két dolgot régi életéből, amivel ugyanúgy találkozhat később a kislánya, hiszen az internet nem felejt.

Személyiségváltozásáról Aurelio így fogalmazott: „Aki bement, az egy beképzelt, öntelt, vicces, de egyben bicskanyitogató figura volt. Nem bánom, hogy ilyen voltam, az is én voltam. Én mindig önmagamat adtam, amióta az eszemet tudom, sosem mutattam mást.” Hozzátette, most már nem szeretne olyat mondani többé, amit utána megbán, és oda kell figyelnie arra is, hogy van egy lánya.

Gyermeke anyjával, Nikivel – akivel csókolózós videót is megosztott korábban – úgy döntöttek, Sofi arcát nem mutatják a közösségi médiában, hogy megvédjék. Aurelio a családi bizalom fontosságáról beszélve azt mondta, ha a lányuk nagyobb lesz, akkor „őszintén, az édesanyjával együtt el fogom neki mondani, hogy régen, fiatalon, nagyon sokat hibáztam és emiatt börtönben is voltam. Azt is elmondom majd neki, hogy miért ültem.”

Ám van, amit még a börtönnél is jobban szégyell:

Szerintem ezt nem lesz majd olyan bonyolult elmagyarázni neki, mint azt, hogy 2014-ben indokolatlanul a legnemesebb szervemet tekergettem a tévében.

Hozzátette: „Hogy figyelj, itt éppen azt gondoltam, hogy amikor az ükapád azt mondta nekem, hogy ne szégyelld, amid van, akkor én azt kicsit félreértettem. Ezt a helikopterezést kicsit nehezebb lesz bevállalni!” Aurelio tudja, hogy ezt a jelenetet nem lehet többé eltüntetni, de mint mondta, sok dolgot szégyell, viszont semmit nem bán.

Szabadulása után, februárban Aurelio a Fókusznak nyilatkozott először. Azt mondta, teljesen mást akar és fog képviselni a médiában, mint korábban.


 

#Bulvár#aurelio#börtön#család#vallomás#szégyen#helikopterezés

Címlapról ajánljuk