Bulvár

David Hasselhoff ismét KITT volánja mögé ült

rtl.hurtl.hu

2024. július 5. 16:00

A 71 éves David Hasselhoff a Knight Rider sorozatból jól ismert csodaautóval, KITT-tel kampányol a bolygóért.

Egy társadalmi célú reklám kedvéért ismét beül KITT volánja mögé a már  71 éves David Hasselhoff. A színész elsősorban a gamerekhez szólt, és az MGTM (Make Green Tuesday Moves) nevű kezdeményezést népszerűsítette. A kezdeményezés lényege, hogy a Google Playen keresztül minden kedden lehetőség van a globális felmelegedés ellen küzdő szervezetek támogatására.

Rhea Loucas, a PlanetPlay vezérigazgatója abban bízik, hogy Hasselhoff szereplése milliókat fog inspirálni.


David Hasselhoff a ’80-as és ’90-es évek igazi sztárja volt. 1982-től egészen 1986-ig a Knight Riderben játszotta Michael Knight szerepét, 1989-től pedig vízimentőként védte az ártatlanokat a Baywatch epizódjaiban. Az ezredforduló után azonban visszaesett az érdeklődés a színész iránt, egy-egy filmben vagy sorozatban kapott apróbb szerepeket, sokszor régi szerepeire reflektálva vagy önmagát parodizálva.

2017-ben A galaxis őrzői 2. részében vagy a Killing Hasselhoffban is hasonló szerepe volt, illetve a Baywatch-filmben mentorként is megjelent. Azóta Az ifjú Sheldon vagy A Goldberg család egy-egy epizódjában szintén szerepelt, és most egy új sorozatban, a Ze Networkben szintén magát alakítja.

A Ze Network elérhető az RTL+ felületén, ahol David Hasselhoff elképesztő kalandokba keveredik, miután Németországba repül egy szerepért.

Nyitókép: Getty Images

#Bulvár#david hasselhoff#autó#Kitt#knight rider#nosztalgia#környezetvédelem#RTL+#ze network#színész

Címlapról ajánljuk