Bulvár

Nem jött be a reptér Korda Györgynek és Balázs Klárinak: 8 órát zötykölődtek rajongóikért

rtl.hurtl.hu

2024. július 2. 19:38

Korda György szerint „az nem semmi”, hogy a járattörlést a reptéren közlik. Jó volt a megérzése, így jól döntött.

Nemrég számoltunk be róla, hogy Korda Györggyel és Balázs Klárival ünnepelte a Magyar Turisztikai Ügynökség, hogy az állam felvásárolta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret.

Most egészen másmilyen reptéri hírek érkeztek: a Metropol számolt be róla, hogy pénteken Marosvásárhelyen koncertezett volna a művészházaspárnak, ám a csütörtök esti járatukat törölték, így csak nagy nehézségek árán tudtak eljutni fellépésük helyszínére, nyolcórás buszutat vállaltak, hogy ne hagyján cserben rajongóikat.

„Tegnap este 22:35-kor közölték, hogy a járatot lefújták. Azért ez nem semmi, hogy ott a reptéren közlik. Az egyetlen pozitívum, hogy annyi képet még soha nem csináltunk a reptéren, mint most. Azt mondták, hogy másnap reggelre módosítják a járatot Marosvásárhelyre, de mire kiértünk a reptérről, közölte a hangosbemondó, hogy nem 11:45 hanem 12:45 lesz. Az ösztönöm akkor azt súgta, hogy az is törölve lesz és akkor már autóval sem érünk oda. Ezért úgy gondoltuk, hogy inkább vállaljuk a 8 óra utazást. Éjjel 2-kor hazamentünk, reggel 8 órakor beültünk a kisbuszba. Útközben kiderült, hogy valóban lefújták” – mesélte Korda György a koncert helyszínén.

Az RTL Híradó mutatta be, hogy újabb késések és törölt járatok nehezítették az utazók helyzetét a fapados légitársaságoknál. A Ryanair a péntek reggeli 6 óra helyett este 10 után indította burgaszi járatát a Liszt Ferenc repülőtérről. Az olaszországi Bariban 240, Budapestre tartó utas maradt hoppon csütörtök este a Wizz Airnél. Volt, akik Nápolyon és Bécsen keresztül, saját költségen, csaknem egy nap elteltével jutott haza:


Nyitókép: Czeglédi Zsolt / MTI

#Bulvár#korda györgy#balázs klári#repülőtér#járattörlés

Címlapról ajánljuk