Bulvár

Szinetár Dóra szerint sokan egyáltalán nem hittek a házasságában

rtl.hurtl.hu

2024. június 21. 19:54

Most viszont évfordulót ünnepel Szinetár és Makranczi Zalán.

12 éve szeretett egymásba Szinetár Dóra és párja, Markanczi Zalán, akik a mai napig boldog házasságban élnek. A színésznő az évfordulóról Instagram-oldalán is megemlékezett. Azt írta bejegyzésében: 

Ma 12 éve tudjuk, hogy szeretjük egymást. Elképesztően kalandos és színes 12 év volt. Sokan az elején egy fabatkát sem adtak volna azért, hogy lesz belőle valami. Azok lassan beláthatják, hogy tévedtek.

Így folytatta: „Nem mintha fontos lenne, ki mit gondol, hiszen mi mindig tudtuk, hogy ez lesz az! Hogy ez Az! Mi úgyis tudjuk. Mi tudjuk azt is igazán, hogy mi minden történt velünk! Mert volt ebben a 12 évben rengeteg minden. És persze, változott közben csomó dolog. Bennünk, körülöttünk. Az érzéseink is változnak. Az enyémek is. Az iránta érzett érzéseim is.”

Szavait azzal zárta: „Mert ahogy múlik az idő, egyre jobban, egyre mélyebben és egyre tudatosabban vagyok végtelenül szerelmes ebbe az édes Emberbe! Még nagyon sokszor 12 évet nekünk, Kedvesem! A Jóisten Éltessen! Kapi kutya nem érti, minek örülünk, de ő is örül””.

Korábban a színésznő a Reggeliben arról mesélt: nem sokat forgatott életében, színházi munkája volt több. Az RTL-en futó Gólkriályság című sorozat több szempontból is újdonság volt számára. Korábban ilyen karaktert nem játszott, ő alakítja Ritát, a kemény, zárkózott ügyvédnőt. A sorozatban Hevér Gábor volt a legközvetlenebb partnere, akivel nagyon szeretett együtt dolgozni. Ez volt az első közös munkájuk. A második évad utolsó részét együtt nézték meg, ami Szinetár szerint olyan volt, mint egy amerikai film.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#szinetár dóra#házasság#évforduló#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk