Bulvár

A zsivány Lajos herceg nagy show-t nyomott: a betegsége óta először megjelenő Katalint is háttérbe szorította

rtl.hurtl.hu

2024. június 16. 8:54

Videón a királyi grimaszparádé.

Mint arról beszámoltunk, szombaton Katalin hercegné is részt vett Károly brit uralkodó hivatalos születésnapjára rendezett ünnepségen, és a királyi család tagjaival együtt mutatkozott a Buckingham-palota erkélyén.

Katalin először jelent meg nyilvános eseményen azóta, hogy rákbetegséggel diagnosztizálták. A hercegné III. Károly hivatalos, Trooping the Colour elnevezésű szülésnapi parádéjára érkezett Londonba.


Katalin és Vilmos herceg mellett három gyerekük, György, Sarolta és Lajos is ott voltak a rendezvényen, és mint az alábbi videón is jól látható, a 6 éves Lajos ismét kitett magáért, és grimaszaival sokakat sikerült jobb kedvre derítenie.


Mint írtuk, Katalin walesi hercegné arról számolt be pénteken, hogy jól halad kemoterápiás kezelése, de még nincs túl a betegségen, és a gyógykezelés várhatóan további néhány hónapig eltart. Felfedte azt is, hogy azokon a napokon, amikor ehhez elég jól érzi magát, már kisebb munkavégzésre is vállalkozik otthonában.

Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy daganatos betegséggel diagnosztizálták, választ adva azokra az aggodalmakra, amiket az váltott ki, hogy hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől.

Nyitókép: Reuters

#Bulvár#lajos herceg#katalin hercegné#kate middleton#rák#daganatos betegség#brit királyi család#Buckingham-palota

Címlapról ajánljuk